365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

27

maaliskuu 2012

34

COMMENTS

there must be someone telling a lie

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Ruoka

yours

Moroti moroo!
Mulle kuuluu hyvää! Viime viikolla pelkäsin vähän että tulisin kipeäksi, mutta valkosipulitankkaus ja iltateet hunajalla karkottivat pöpöt loitommalle. Viime viikolla mun luonani vieraili myös kaksi melkoisen villiä tyyppiä jotka toivat mulle tulleessaan tulppaaneja ja muotilehtiä, oi että, kylläpä taasen hemmoteltiin, ihanat! <3 Mun luona vieraillessa webbikamera ja minipiano ovat ne kovimmat jutut, alla yksi aikaansaannoksistamme.

Sain myöskin aivan ihastuttavaa postia MSCHIC:ltä! Vitsit miten olen tykännyt tästä pienimuotoisesta yhteistyöstämme – yhteydenpito on hurjan sujuvaa ja kivaa, kaikki testituotteet ovat olleet ajatuksella minulle valittuja ja tulleet ehjinä perille söpöihin silkkipapereihin käärittyinä. Minä tiedän mistä ostan jatkossa huulipunani ja mineraalimeikkini – ja nyt myös kulmavärin! Ilahduin suunnattomasti kun huomasin että pari työkaveriakin oli testaillut MSCHIC:n meikkipohjia ja vaihtanut niihin. Mä käytän kaikkia noita mun pohjien rippeitä sekaisin, mutta MSCHIC:n pohja on se, joka kulkee aina mukana käsilaukussa kun sitä on niin paljon helpompi lisätä mitä noita muita.

MSCHIC uutuudet

Tuo kuvassa näkyvä kolmivärinen paletti on kulmaväritrio, jossa on kahden kulmavärin lisäksi korostusväri kulmaluulle. Omani on sävyltään Brow Powder Blonde ja tuo tummempi sävy on täydellinen kulmilleni. Värjään kulmani kerran kuussa tai kahdessa, mutta tuota tummempaa kulmaväriä käyttämällä saan näistä skarpimmat ja selkeämmät värjäilyjen välillä. Pari kuvaa alempaa voi kurkata miltä väri näyttää käytännössä! Täytyy muuten sanoa, että mulla ei ole koskaan ollut näin hyvää kulmavärisivellintä! Mulla on ollut aiemmin jokin Prismasta ostettu perussuti ja Everyday Mineralsin suti, mutta kumpikaan eivät yllä tämän tasolle  – tämä on juuri sopivan pehmeä olematta semmoinen löperö! Edm:n sudit ovat kyllä muuten olleet ihan loistavia mineraalimeikeille, olen käyttänyt niitä myös MSCHIC:n meikkipohjien levittämiseen.

mschic highlighter

Highlighterit ja shading powderit eli korostus- ja varjostusvärit ovat mulle ihan täysin uusi juttu! Onneksi on meikkiblogeja joita selailemalla selvitin, että näitä käytetään kasvojen korostukseen. Tai no, sen ehkä tiesinkin, mutta minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten ja minne näitä kuuluisi sutia ennen kuin opiskelin asiaa! Tuota vaaleaa Baked Highlighter Powderia olen käyttänyt kulmaluulle (olettaakseni se on sama mitä tuossa kulmaväritriossa?), poskipäille ja aavistuksen nenänvarteen. Tummempaa Baked Shading Powderia olen käyttänyt aurinkopuuterin tavoin. Vaikka tuo Shading Powder näyttää aika tummalta kuvissa, se on sopiva munkin vaalealle hipiälleni kunhan vain malttaa sutia sitä ainoastaan aavistuksen verran. Ajattelin raportoida näistä lisää kunhan pääsen kunnolla vauhtiin näiden testailuissa, alla kummiskin kuva jossa muikistelen teille korostusvärit ja kulmavärit naamassani, haha! Jos oon ymmärtänyt näiden käyttötarkoituksen ihan väärin, niin saa antaa vinkkejä…..

meitsi (on räppäri)

kuninkaallinen aamupala

Mmmhh hitaat aamut, auringonpaiste ja kunnolliset aamupalat, ai että, onko parempaa tapaa aloittaa päivä (tai iltapäivä….. äidin mielestä on kyseenalaista heräillä siinä puoli kahden aikoihin….. mut hei se oli tämä kesäaikaan siirtyminen?!?!)?

herkkukeittoa ja ivana helsingin servetit

Hahaa, no kyllä herkkulounaskin on ihan menettelevä juttu, mutta aamupala on se tärkein. Söin eilen toissapäiväistä kookoschilinuudeliparsakaalipapu -keittoa jonka ohjeen ajattelin jakaa teille tässä piakkoin. Huippumaukasta, joskin aika tulista! Hihii nuo Ivana Helsinki <3 Pirkka -servetit ovat melkoisen kivoja muutes, piristävät kattausta melkoisesti eivätkä maksaneet paljoa.

Mitäs teille kuuluu tyypit? :–)

Lisää luettavaa:

34 Comments

  1. Hanna
  2. Ellimari
  3. Jebou
  4. Mia
  5. sylvesteri
  6. dos_niños_91&90

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.