365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

25

kesäkuu 2012

14

COMMENTS

Kalkkilaivan kapteeni testaa itseruskettavia

Written by , Posted in Kauneus

Alkuun täytyy todeta, että paras itseruskettava-opas, minkä olen lukenut, löytyy Saara Sarvaksen blogista. Käykää ihmeessä lukemassa, etenkin jos ette ole yhtä vaaleita kuin minä tai kaipaatte vinkkejä levittämiseen ja pohjatyöhön. Varsin informatiivinen pläjäys! Toinen hyvä postaus löytyi pari päivää sitten Karkkipäivä -blogista, sielläkin testissä pari samaa tuotetta.  Minä aion jakaa kanssanne mielipiteeni tänä keväänä testiin saamistani itseruskettavista – en ole joutunut ostamaan yhtiäkään, kun nämä ovat toimineet niin hyvin. En olisi uskonut, että näin kalpealle iholle voisi saada luonnollisen ja tummahkonkin päivetyksen purkista. Seassa on myös itseruskettavien kanssa samassa paketissa testiin saapuneita rasvoja ja kuorinta-aineita, pari sanaa niistäkin.

lemppari itseruskettavat

1. Lumenen Natural Bronze Self Tan Face Cream – Itseruskettava kasvovoide. Kiva tuoksu, mutta hivenen vaikea levittää, koska tuote on väritön. Antaa yhdelläkin kerralla melko päivettyneen ilmeen, joten kannattaa levittää huolella eikä tuhlailla tuotetta.

2. Lumenen Natural Bronze Self Tan Mousse – Itseruskettava vaahto vartalolle. Imeytyy nopeasti, mousse on helppo levittää. Vaahto on väritöntä, joten toisinaan on hankala arvioida mihin kohtiin on levittänyt väriä ja mihin ei. Tällä saa yhdelläkin kerralla melko tumman päivetyksen, joten levittämisen kanssa saa olla aika tarkka! Näinkin vaalealle iholle rusketus oli kuitenkin varsin luonnollisen sävyinen. Kuivuu nopeasti, mutta huomasin, että reidelle oli käsiä pestessä lentänyt pari vesipisaraa ja ne olivat jättäneet jälkeensä pari vaaleaa läikkää – tarkkana siis levittämisen jälkeen.

3. Lumenen Berry Refresh Firming Body Lotion – Kiinteyttävä vartaloemulsio tuoksuu karpalolle ja on sopivan kevyt vartalovoide itseruskettavan alle. Liika rasvojen kanssa läträäminen vähentää itseruskettavan tehoa, mutta juuri tästä syystä kaikki kuivat kohdat kannattaa rasvata hivenen tuhdimmalla rasvalla. Minä olen laittanut Lumenen Berry Refresh Caring Body Creamia (4.), joka on tuota emulsiovoidetta tuhdimpaa,  mm. kyynärpäihin, polviin, nilkkoihin ja käsiin etteivät kädet värjääntyisi kellertäviksi.

 

—>> Nämä Lumenen itseruskettavat sopivat hyvin niille, jotka jaksavat olla superhuolellisia levittämisvaiheessa ja niille, jotka kaipaavat jotain muuta kuin ”kevyttä päivetystä”. Voisin koettaa muistaa ottaa kuvan itsestäni kun laitan tätä seuraavan kerran – nyt olen ollut hetken ihan ilman mitään – niin näkisitte eron.

 

5. Yves Rocherin Autobronzant self-tanner face cream toimii loistavasti kasvoille – tätäkään ei tarvitse kuin pienen määrän. Jo ekan käyttökerran jälkeen kasvot ovat luonnollisesti päivettyneen väriset, minulla normikäytössä olleet mineraalimeikkipohjat tekivät liian vaaleaa jälkeä tämän käytön jälkeen. Tuoksuu hyvälle, ei jäänyt rajoja.

6. Gommage Scrub for body on sekin Yves Rocherin ja täytyy sanoa, että mun mielestä parhaat kuorinta-aineet, mitä olen vartalolle käyttänyt, on nimen omaan Yves Rocherin. Kuorivat rakeet ovat ”luonnollisen” tuntuisia, eivätkä muovisia ja tuoksuvat superhyvältä. Toinen hyvä YR:n kuorinta on tämä ”itämainen kuorinta”, olen saanut senkin aikoinaan testiin. Nämä päihittävät TBS:n kuorinnat ja se on jo paljon se  :- D

7. Yves Rocherin Autobronzant self-tanner express mist for body on suihkutettava itseruskettava joka on hivenen vaikea levittää värittömyyden takia. Kuivuu nopeasti ja minusta tällä sai tasaisempaa jälkeä mitä Lumenen moussella. Lopputulos ei kuitenkaan ole yhtä tumma ja tämä tarttui kuiviin kohtiin ärhäkämmin mitä Lumenen vartalolle käytettävä itseruskettava.”

 

—>> Näillä Yves Rocherin itseruskettavilla saa kevyemmän päivetyksen mitä Lumenen tuotteilla, mutta näiden kanssa saa olla pikkuisen tarkempi mikäli vartalossa on kuivia kohtia. Eivät kuivu yhtä nopsaa mitä Lumenet, mutta lopputuloksesta saa tasaisen kun jaksaa levittää siististi.

 

Minusta nämä itseruskettavat ovat toimineet minulla paljon paremmin, mitä sellaiset tuotteet, jotka lupaavat vain kevyen päivetyksen – niillä en saa tasaista jälkeä ja lisäksi väri on usein ollut laimean kellertävä niiden kohdalla. Näitä käyttäessä päivetys on ollut aidomman näköinen kun väriä on tarttunut enemmän. Onko teillä vinkata minulle ja muille hyviä itseruskettavia? :- )

Lisää luettavaa:

14 Comments

  1. Spiraija
  2. Mupsi
  3. karoliiina
  4. Kipri
  5. arebbvdeafomv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *