365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

9

heinäkuu 2012

39

COMMENTS

i’m playing with a dangerous flame again

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Muoti, Ruoka

Heiputi hei kamut! Pääsin pari tuntia sitten töistä ja äfdöljyteudfgvbxjs että voi väsyttää. Mitäköhän torstaista tulee, silloin on edessä kymmenen tuntia töitä, kun tänään olleet kahdeksan ja puoli saivat mut näin väsyksiin. Huh, tämmöisinä päivinä ei juuri muuta sitten ehdikään… Nyt kummiskin kuvia ja kuulumisia viime viikolta ennen kuin menen suihkuun ja peiton alle!

#back #crisscross #vinksinvonksin #hairthingie #hairdresser #level8

Glitteristä lähetettiin ihanaa hiusdonitsi-postia, nyt onnistuu nutturavalkit! Lisäksi paketissa oli kiva ylläri mukana, sain käydä valkkaamassa itselleni hiustuotteen. Tuommoinen kaunis kultainen ketjujuttu lähti mukaani. Täytyy vähän funtsia miten tuon saisi varmasti pysymään hiuksissa ja ottaa se sitten kunnolla käyttöön. Kiitoksia vain Glitterille mukavasta ylläristä!

@kihveli550 kyllä #nuolee minkä kaatoiki....... #lickylicky #licking some #chocolatedressing #jätskitauko #kylässä #treffit #kamujenkaa #saranhuudit

Oltiin kylässä Saran uudessa kodissa ja saatiimpa herkutella ihanilla jätskiannoksilla, nams! Linda toheloi pikkuisen ja kaatoi kastiketta pöydälle, mutta nuoli kyllä kaiken minkä kaatoikin…… Olikohan se vahinko sittenkään?!

#audreyhorne

MINÄ = Audrey Horne !!!!!! En huijaa, osaan!!!

#krillipileet #bbq #corn #salad #yummy #food #summer #finland

Viime viikon vapaapäivät sujuivat kamujen kanssa kotikotona grillatessa ja sitten siitä grillailusta toipuessa, heh.

@kihveli550 #grillaa #krillipileet #grillausta #herkkuja

Tässä yksi grillimestareista, Lindu! Oli ekana vähän ongelmia tuon grillin kanssa, mutta onneksi saatiin etäapua Italiasta asti ja päästiin grillailemaan. Oli ihanaa viettää ystäväporukalla iltaa kotikotona, omaan pikkuiseen yksiöön kun ei  kahta ihmistä enempää mahdu. Kotikotona ollessa sitä myös arvostaa tilan lisäksi isoa pihaa, hyviä kajareita ja leikkimökistä löytynyttä potkulautaa!!

#daisies #inmybed #wineglass is a good #vase #sunlight #5am

Sain kukkia yöllä, aamulla ne olivat jo kuihtuneet kun en laittanut niitä veteen, hups. Onneksi tajusin ottaa kuvan, uppeeta!

#dinner #pestosalad #homemade #salad #candlelight #veryromantic #because @taavik #eats #without #pants #xxd

Eilen kokkailtiin megahyvää pestopastasalaattia. Olen muuten alkanut tykätä aurinkokuivatusta tomaatista enkä enää tajua, miten en ole tykännyt siitä aiemmin. Vielä pitäis oppia syömään oliiveja ja joitain mereneläviä niin alkaisin olla aika kaikkiruokainen tyyppi.

#fromwhereimstanding #lake #sea #pond #imdrowning #HELP #leather #loafers uudet #hurufarkut jotka makso 19,90€ ja oli muka #cropped vaikka kylläkin juuri sopivat!!!!

Minä tänään bussipysäkillä, uhhhuh miten paljon sataa. Mutta nyt on kummiskin kesä, ihan sama, lämminkin oli! Nuo nahkaloaferit ovat olleet parhaat kesäkengät, näyttävät kivoilta nilkat paljastavien farkkujen kanssa. Löysin Cubuksen aleista ”cropped jeansit” joissa oli kerrankin täydellinen lahkeenpituus, jes! :-D Katsotaan onko näistä hurufarkuista mitään vastinetta Nudieille… Nämä tosin maksoivat kuudesosan Nudieiden hinnasta, että ihan sama oikeastaan, kalliitkin farkut kestävät vain vuoden mun käytössä, tarvis varmaan olla useammat parit kaapissa, ettei kuluttais yhtiä kerralla puhki, heh.

In the #twilight of these #whitenights

Nyt suihkuun, kauniita unia kaverit!!

Lisää luettavaa:

39 Comments

  1. anni
  2. emma
  3. Jennitys
  4. kukka
  5. kukka
      • Mayaaaa
  6. joools
  7. emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *