365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

29

heinäkuu 2012

39

COMMENTS

JEEEE, jymymenestys!!!

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti

HUH KREIISIIII, KIITOS kaikki kirppistelijät!!! Oli ihan sairaan mahtava kirppispäivä, oon ollut koko päivän fiiliksissä tästä upeasta säästä, kaikista teistä ihmisistä ja yleisestä hyvästä fiiliksestä!

Untitled

Kävin äsken tarkistamassa että puisto jäi sellaiseen kuntoon millainen se oli tullessamme ja olin valmistautunut siivoilemaan jonkin verran, mutta mitä vielä, kaikki oli priimakunnossa. Hitsin vitsit, ihanaa että kaikki paikalla olleet olivat superfiksuja ja siivosivat omat roskansa ja tavaransa pois. Mieletöntä – tästä jää varmasti hyvä kuva myös kaupungille tulevia kirppiksiä ajatellen…. ;-)

Untitled

Untitled

Kauppa kävi ja miltei Ikea-kassillinen tavaraa vaihtoi omistajaa. Olen niin tyytyväinen, kaikki olivat innoissaan ja hyvällä tuulella, ei olisi voinut sujua paremmin. Se ukkonenkin jätti tulematta tai tuli jo viime yönä, jess!!! Sade haittasi ehkä minuutin ajan, mutta muuten saatiin kirppistellä kauniissa hellesäässä. Minäkin löysin tuon ylemmässä kuvassa näkyneen päheän farkkuhameen Iinalta ja kaulassa roikkuvat arskat toiselta myyjältä. Kauheasti en ehtinyt itse kierrellä muiden myyntipisteitä, mutta sen perusteella, mitä ehdin muiden kanssa jutella, oli kauppa käynyt muillakin.

Untitled

Päivän päätteeksi suunnattiin Jack The Roosteriin tuhlaamaan kirppiksellä tienattuja rahoja, kanaburgeri aiolin ja ananaksen kera oli suussa sulavaa. Myöskin lohileipä on suosittelemisen arvoinen. Roosterilla on kiva terassi, enkä ole koskaan saanut huonoa palvelua tuolla, joten jos aurinkoisena päivänä kaipaa terassille, niin tuonne!

HUH, meitsi on mielettömän onnellinen ja väsynyt, tarvii varmaan kohta ruveta nukkumaan. Kiitos vielä ihan hirmuisesti, oli megakivaa että niin moni löysi paikalle ja että ihmiset selkeästi kaipaisivat tämänlaisia tapahtumia Tampereelle!

Lisää luettavaa:

39 Comments

  1. Tea
  2. -N-
  3. Niitty
  4. salla
  5. SM
  6. Lave
  7. Katri
  8. Milli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *