365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

14

elokuu 2012

29

COMMENTS

skinny love

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti

syksy tulee, tuliaisia helsingistä

kivoja juttuja

Heippa hei babyt! Täällä kirjoittelee yks melkoisen iloinen muidu, mulla on nimittäin miniloma meneillään! Työt loppuivat viime viikolla ennen Helsinki-rientoja ja koulu alkaakin sopivasti vasta ensi maanantaina. Hitto vie olen onnellinen, vaikka yskittää ja on vähän flunssainen olo. Kylmän viikonlopun jälkeen oli ihanaa huomata, että Tampereella pärjää ilman sukkia ja pitkähihaista. Ehkä ne kesäiset säät tulikin vasta nyt?

Ylemmissä kuvissa näkyy uusi harmaa t-paita, back to basics. Tuo on juuri sopivan tumma mun vaalealle iholle, jolla vaaleampi harmaa näyttää toisinaan tylsältä. Lisäksi se on 100% pellavaa ja ah-niin-ihana päällä. Alemmassa kuvassa on uusi tuoksu ja uudet aurinkolasit, ensimmäinen saatu lahjaksi (<3) ja tokat ostettu Puistokirppikseltä. Fisulinssillä varustettu filmikamera on oivin kesäkamera, eikä filmien kehittäminenkään loppujen lopuksi niin kovin kallista ole. HUH, mulla olis niin paljon kirjoiteltavaa ja jaettavaa kanssanne ettei tosikaan! Mun järjestelmäkamera on niin kökkö että itkettää, mutta jospa pärjäisin sen kanssa vielä hetken. Toisaalta tämä mun yksiönikin on sellainen sekamelska ettei tosikaan – 22 neliömetriä ei todellakaan riitä kahdelle ihmiselle, hah. Sekamelska ei ole kovin kuvauksellinen, mutta ei saa ymmärtää väärin, en todellakaan valita.

Nyt vähän jännittää, varatako kampaamoaika huomisaamulle vaiko ei?! Minä en taida olla enää kovin kauaa pitkähiuksinen! Sen verran jännittää ajatus lyhyemmistä hiuksista, että taidan vielä miettiä pari yötä tätä jännittävää suunnitelmaa ja hiplailla noita megakuivia napaan asti yltäviä latvoja jotka eivät ole nähneet saksia luvattoman pitkään aikaan.

Lisää luettavaa:

29 Comments

      • Petra
  1. ee
  2. Kaisa
  3. rmnc

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *