365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

4

lokakuu 2012

15

COMMENTS

Second hand -herkkuja

Written by , Posted in Muoti

Olen usein vähän pihi kertomaan mun lempparikirppiksiä / -myyjiä netissä, vintagemyyjistä puhumattakaan. On ihan eri asia luetella lempparivaatekaupat, sillä tarjonta on usein runsasta. Vintage- ja second hand -liikkeissä ihanuuksia on paljon rajatumpi määrä eikä niitä tahdo jakaa kaikille, ettei nenän edestä viedä omia lemppareita…… Nyt päätin kuitenkin olla eri reilu ja jakaa muutaman uusimman suosikkini kanssanne, nämä kaikki löytyvät Etsystä! Jos ette ole vielä tutustuneet Etsyyn (josta löytyy ties mitä ihanaa ja persoonallista), niin suosittelen lämpimästi! Etsyn selailu on mulle yksi varmimpia tapoja inspiroitua.

Santoki Vintage Etsy

Santoki Vintage :sta löytää parhaat farkkupaidat, puserot ja laukut. Valikoimassa on myös kauniita nahkakenkiä. Pelkkien tuotekuvien katseleminenkin on inspiroivaa puuhaa kauniiden mallien takia!

Ampris Loves Etsy

Ampris Loves ilahduttaa tasapainoisilla yhdistelmillä ja jännillä printeillä. Liikkeen korut eivät ehkä ole minua varten, mutta varsin söpöjä nekin. Pastellisävyinen kokoelma kierrätettyjä vaatteita on varsin kattava ja koot ovat ilahduttavan pieniä!

the milk thief etsy

The Milk Thief:n valikoima ei ole järin suuri, mutta moni yksittäinen vaate on todellinen löytö  – omat lempparini yläpuolella! Olen alkanut ihastua tuommoisiin kaksivärisiin farkkutakkeihin ja -paitoihin. Ainakin Santoki Vintagella on kaksivärisiä farkkupaitoja, hmmm….

the tailors stories etsy

The Tailor’s Stories on näistä neljästä selkeästi tyttömäisimpiä vaatteita myyvä nettiputiikki. Söpöjen mekkojen ja haalareiden lisäksi täältä löytyy ajattomia puseroita ja vintagekoruja.

Hhii, semmoisia herkkuja! Etsy on muutenkin ihan mieletön paikka bongailla kaikkea persoonallista. Omat kokemukseni ovat pelkästään positiivisia :-) Mites teidän, onko Etsy-tilauksia tullut tehtyä?

Lisää luettavaa:

15 Comments

  1. kk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *