365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

10

lokakuu 2012

4

COMMENTS

Merileväkasvohoito

Written by , Posted in Kauneus

Viime perjantai alkoi ihan mahtavasti, nimittäin rentoutuen kasvohoidossa! Koko viime viikko meni roudaillessa tavaroita vanhasta asunnosta uuteen, siivoillessa vanhaa kämppää ja hoitaessa kaikkia käytännönasioita – tietysti iltaisin aina opiskelujuttujen ja töiden jälkeen. Vaikka tämä muutto on ihan megaihana asia, en voi väittää pitäväni siitä pakkaamisruljanssista ja muiden vaivaamisesta auton lainaamisen ja kantoavun suhteen….

Oli siis varsin miellyttävää suunnata koulusta Kehräsaareen 1st Floor Style & Beauty Centeriin merileväkasvohoitoon, jonka minulle lahjoitti Elämyslahjat.fi. Olen käynyt aiemmin muutamia kertoja kasvohoidossa, mutta yksi syy siihen, miksi käyn niin epäsäännöllisesti, lienee vakikosmetologin puute. Tietysti kasvohoidot ovat melko hintaviakin, mutta itse ainakin huomaan eron silloin kun olen hoidossa käynyt, joten ajattelen niiden olevan rahan arvoisia. Minun ongelmallista sekaihoani on välillä todella haastavaa hoitaa, kun en oikein tiedä miksi naama joskus kuivuu ja mistä johtuu, että yhtäkkiä näppyjä on ihan kreisi määrä vaikken mielestäni ole muuttanut tottumuksiani minkään asian suhteen.

idkuva 1st floor beauty kehräsaari

Kehräsaaressa sijaitsevat tilat ovat siistit ja sievät

1st floor

… sekä tunnelmalliset!
merihirviö_ida

Hahaa, meitsi ja rauhoittava kasvonaamio! Oli pakko muokata nuo ripset tuohon, näytti muuten jokseenkin pelottavalta… Minulle laitettiin hoidon aikana kaksi kasvonaamiota, antibakteerinen ja rauhoittava. Ennen naamioita iho puhdistettiin meikistä ja syväpuhdistettiin ultralla. Näiden hoitojen jälkeen oli mukava lähteä kotiin rentoutuneena. Kasvot eivät juuri punoittaneet ja ihana kosmetologi lisäsi kasvoilleni hieman ehostusta jottei tarvinnut hipsiä meikittä kotiin. Iho on pysynyt nyt viikonlopun yli ihan hyvässä kunnossa, muutamia pikkunäppyjä tosin on ilmestynyt. Kosmetologi suositteli, että jättäisin kuivattavat täsmätuotteet kokonaan pois, sillä ihoni on nyt syksyn tullen alkanut kuivua pinnasta. Se lisää jo itsessään mustapäitä ja näppyjä ja jos kuivatan pintakerrosta lisää, on iho ihan tukossa. On superihanaa kuulla jämptit hoito-ohjeet ammattilaiselta, sillä itse on vaikea arvailla mistä ihon käytös milloinkin johtuu ja hoitaa sitä ihan väärin. Suosittelen kosmetologilla käymistä ihan jo siitäkin syystä, että saa iholleen oikeanlaiset hoito-ohjeet. Minun ihoni on sekaihon lisäksi melko herkkä, joten kosmetologi suositteli minulle syksyksi ja talveksi herkän ihon tuotteita, jotten rasita liikaa ihoani. Kiitokset kosmetologille laadukkaasta hoidosta ja hyvästä palvelusta – ja vikasta kuvasta ;-)

Tuleeko teidän käytyä kosmetologilla? Tai oletteko löytäneet hoidoista avun esimerkiksi ongelmallisen ihon hoitoon?

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Alisa
  2. Iidas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *