365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

23

lokakuu 2012

56

COMMENTS

Tohtorit tulivat taloon

Written by , Posted in Muoti

idkuva dr martens kiiltonahka

Reilun vuoden haaveilun jälkeen voin vihdoin saapastella kiiltävissä tohtoreissani ympäri maita ja mantuja! Minulla on kova luotto siihen, että nämä kengät kestävät käytössäni monia vuosia, toisin kuin monet muut syys- tai talvikengiksi hankitut saapikkaat. Mietiskelin ensin mustia Dr Martenseneja kukkakuosilla, mutta jossain vaiheessa tajusin, etteivät ne olisi kuitenkaan niin klassiset ja helppokäyttöiset mitä toivon. Kiiltonahka taasen on ihan mun juttu ja musta oli värinä selvä alusta asti. Löysin nämä reilulla satasella Urban Outfittersiltä, siellä oli jossain vaiheessa kaikki tuotteet -15%. Jos siis haaveilette tohtoreista, suosittelen tarkkailemaan alennuksia.

Jännittävää kyllä, minun ja tohtoreiden suhteeseen ei kuulunut sitä pelottavaa sisäänajovaihetta, josta olen kuullut useilta eri tahoilta. Martensenit kuulemma hiertävät ja runnovat jalat, mutta minua ne eivät ole teloneet laisinkaan! Ehkä se johtuu siitä, että kengänkokoni on 35 ja nämä ovat kokoa 36. Suosittelen siis ottamaan puoli numeroa isommat kengät, koska nämä koon liian isot pysyvät hyvin jalassa ja niihin mahtuu talvella villasukka. Eivätkä tosiaan hierrä!

Huh huh, olen kyllä aivan superihastunut. Tohtorit tulivat jäädäkseen. ;-) Pitkästä aikaa YES/NO -kategoriaan tägäämistä: kyllä vai ei, sytyttääkö Martensenit?

Lisää luettavaa:

56 Comments

 1. mmnks
 2. joji
 3. tiiina
 4. Jeera
 5. -jenna
 6. :E
 7. Laura
 8. Hanna
 9. ee
 10. kaisla
 11. riitta
 12. Pete
 13. Sannukka
 14. susanne
 15. jonna
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.