365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

29

lokakuu 2012

34

COMMENTS

KULTAINEN

Written by , Posted in Muoti

IDKUVA daniel wellington, casio watch, golden iphone case, glitter nailpolish

 Kultaiset iPhone 4s:n kuoret – H&M, Daniel Wellingtonin punakultainen rannekello saatu blogin kautta (ja te saatte -15% käyttämällä koodia ”indiedays” tilauksen yhteydessä 15.11.2012 mennessä!), kultainen Casio tilattu Urban Outfittersiltä & kultainen hilelakka H&M. 

 

Joskus muutamia vuosia sitten luulin, että hopea on monikäyttöisempi väri asusteissa kuin kulta, mutta enää en kyllä ole samaa mieltä. Tai sitten koen, ettei monikäyttöisyys olekaan koruissa ja asusteissa se tärkein kriteeri, vaan se jokin juju. Kultainen asuste tuo mun pukeutumisessa usein sen tarvittavan särmän asuun, eikä multa kovin montaa hopeista asustetta löydykään. Yllä lemppareimmat kultaiset asiat, noita olisi kyllä muutama lisää…. Tykkään esimerkiksi kultaisista kuorista ihan superisti, niin mun näköiset! Ja hitto vie, niin on muuten tuo Daniel Wellingtonin kellokin. Useasti sellaiset jutut, joita näkee paljon blogeissa, alkavat ärsyttää, mutta niin ei ole käynyt näiden kellojen suhteen. Vaikka Casio onkin mun lemppari, on tämä DW huomattavasti klassisempi ja sopii juhlavampiin tilaisuuksiin paremmin.

Mitäs sanotte, kulta vai hopea?
Ja miltäs näyttää uudistunut Indiedays? Itse olen innoissani, minusta tämä muutos on loistava! Menee varmaan hetki totutella uuteen ulkoasuun, mutta ai että kun näyttää kivalta. :-)

Lisää luettavaa:

34 Comments

 1. Laura
   • Sattaa
 2. Aija
 3. nq
   • nq
 4. Riina
 5. laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.