365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

28

marraskuu 2012

32

COMMENTS

Kivoja joululahjaideoita pienellä budjetilla

Written by , Posted in Lifestyle

Hihi, te olette toivoneet joululahjaidea-postauksia, mm. pienelle budjetille. Keräsin teille kokoon muutamia ihan loistavia vinkkejä, kaikki lahjat alle 30€! Ekan kollaasin jutut on koottu Etsy.comista, johon tutustumista suosittelen lämmöllä – jos nämä eivät nappaa, niin sieltä löytyy ihan varmasti jokaiselle jotakin, kunhan vähän viitsii penkoa! Tämän postauksen vinkit ovat suurilta osin aika tyttömäisiä, joten ehkä näistä löytyisi ideoita kavereille, siskoille ja tyttöystäville. Toisaalta joitain vinkkejä on helppo soveltaa myös miehisempään makuun.

IDa pienen budjetin joululahjaideat

1 DANA DAMKI  2 LADYBIRD LIKES 3 SNUG STUDIO 4 DOBLE ELE 5 BLACKBIRD AND THE OWL 6 AFTER IMAGES 7 CALAMARI STUDIO 8 GOLDEN PONIES

1. Dana Damkin kreisi värityskirja postikuluineen n. 11€.

2. Ladybird Likes:n ihastuttavat kauluskoristeet, pääosassa kisut! Hinta postikuluineen n. 16€. Ladybird Likesin valikoimasta löytyy monia muitakin kauluskoristeita, kannattaa katsoakoko valikoima.

3. Snugstudion pilvenmallinen leikkuulauta on supersuloinen ja maksaa postikuluineen n. 30€. Piristystä keittöön! Leikkuulaudat ovat kuitenkin yllättävän usein esillä.

4. DobleElen mokkanahkaiset tasselikorvakorut kullatuin koukuin postikuluineen n.15€.

5. Black bird and the owl:n mokkanahkainen käsinpainettu pussukka postikuluineen n. 26€.

6. Afterimagesin kool galaksikuori iPhone 4:seen (tai 4S:ään) postikuluineen n. 17€. Näitä oli vaikka mitä, mm. galaksikuoria löytyy monessa sävyssä.

7. Calamari studion nätti printti seinälle postikuluineen n. 14€. Tämä on myös helppo toteuttaa itse – käydä tulostuttamassa jokin itseottama nätti kuva julisteeksi ja vaikka kehystää se.

8. Golden Poniesin nahkainen kolikkopussukka postikuluineen n. 19€.

 

Jos aikaa ei riitä netissä lahjojen osteluun ja tilailuun (ulkomailta tilatessa kantsii ottaa huomioon, että maasta riippuen lähetyksessä kestää 1-3 viikkoa), on mulla pari vinkkiä sellaisiinkiin pienen budjetin lahjoihin, jotka voi hommata ihan vaan keskustassa pyöriessään. Osa alla olevista on tosin saatavilla vain Helsingistä, mutta mutta…

365 edullisia joululahjoja

kuvat: 1 INDISKA + lehdistötiedote / Miltton 2 MSCHIC 3 PAPERSHOP.FI 4 CHICLING 5 MARIMEKKO 6 H&M HOME 7 URBAN OUTFITTERS

1. Indiskan teemuki n. 10€+ Clipperin uutuusteet 4-5€. Olen saanut itse tämmöisen lahjan siskoltani ja minulle lahja on ollut varsin mieluinen! :-) Teekuppi olisi yksinään ehkä vähän tylsä, mutta heti kun kaveriksi laittaa lahjansaajan lemppariteetä, kaakaota tai aikka glögiä, on kokonaisuus lahjansaajan näköinen.

2. MSCHIC:n Juicy Orange -huulipuna 18€+ postarit (tällä hetkellä itseasiassa 0€ !) on yksi omista lemppareistani. MSCHIC:n huulipunat ovat hyviä hintalaatu-suhteeltaan, punissa on paljon pigmenttiä ja ne pysyvät hyvin.

3. Polka Jamin suloinen Kissanpäivät seinäkalenteri Papershop.fi:stä on helppo lahja ei-niin-läheisellekin kaverille. Hinta on n. 18€ + postarit 6,5€. Liike löytyy Helsingistä!

4. Hannan ja Alexaderin Safkaa-kirja on sellainen hitti, että se pitää omistaa jo ihan vain siitä syystä, että tietää, mistä nyt puhutaan. ;-)  Sisältö on ihana, kuvat loistavia ja ohjeet niin selkeitä, että tumpelompikin oppii laittamaan herkullista ruokaa. Ostin tämän kirjan isälle synttärilahjaksi ja on kuulemma ollut kovin mieluisa. Safkaa-kirja 32€ Otavan nettikaupasta (huijasin siis vähän, mutta kun oli niin lähellä kolmeakymppiä!) (kuva: Chicling)

5. Marimekon Kulkue-keittiöpyyhkeet kelpuuttaisin itsellenikin. Niillä on hintaa 27€.

6. Minulta on kyselty kovasti, mistä ihanat bambilakananih ovat kotoisin. No, H&M Homesta ja nyt niitä on tullut lisää! Hinta on 24,95€.

7. Jos Elviira tuntuu liian kalliilta, suosittelen Elviiran pikkuveljeä, minipupulamppua Urban Outfittersiltä 11€ + postarit 4,99€ (koodilla MOI).

 

Tuntuu jokseenkin aikaiselta alkaa miettiä joululahjoja jo nyt, kun ulkona on vielä ihan harmaata ja pimeää ja nythän on vasta marraskuu!! Tykkään joulusta, mutta osa siihen liittyvästä materiasta ja hömpästä menee kyllä vähän yli :-D Siksipä on kiva miettiä muutamat kunnolliset lahjat ajan kanssa, ettei sortuisi ostamaan mitään turhaa. Jos tosiaan tekee mieli tilata lahjoja ulkomailta, kantsii alkaa miettiä tilauksia kasaan, jotta lahjat ennättää perille ennen aattoa! Oletteks te jo aloittaneet joululahjojen ostamisen?

Ps. Eettiset & ekologiset alle 30 € joululahjavinkit löydät TÄÄLTÄ

Lisää luettavaa:

32 Comments

  1. l a u r a
  2. anni
  3. Laura
  4. henna
  5. hmm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *