365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

12

joulukuu 2012

10

COMMENTS

Barcelona shopping outfit

Written by , Posted in Muoti

ida outfit

Töttörööö, pitkästä aikaa päivän asua ja vieläpä peilin kautta, HA, minähän olen kunnollinen  _muoti_bloggaaja. Nämä nappasin Barcelonan Bershkassa, taustalla näätte sieltä tehdyn löydön, kreisin mesh-kankaisen bodyn johon on kirjailtu kuvia fifties-tatskojen hengessä. Löytyy kyyhkyä, sydäntä ja ruusua.

Mutta siitä asusta minun piti vähän höpistä! Barcelonassa oli nimittäin ihanteellinen sää käyttää kevyitä kenkiä ja ohuita sukkiksia, mutta siltikään talvitakissa ei tullut kuuma. Kuvan takki on uusi, taisin löytää taiteilijatakille melko hyvän korvaajan :-) Tosin vanhankin takin aion korjauttaa kevääksi, mutta tähän vuodenaikaan se on liian kevyt. Käytin tuota nahkahametta reissun aikana varmaan yhtä paljon mitä ikinä Suomessa. Paita on Urban Outfittersin samettipaita ja kengät Vagabondin paksupohjaiset. Ja pitkästä aikaa hiukset auki, ovat kasvaneet aika kivasti elokuusta!

Ps. Oletteko huomanneet että Indiedaysin etusivua on nyt parannettu? Käytiin viime palaverissa kovasti keskustelua teiltä saadun palautteen vuoksi ja nyt käytettävyyden pitäisi olla paljon parempi. Vasemmasta reunasta saa vanhaan tapaan Indiedaysin blogit samaan valikkoon ja  lisäksi etusivulla näkyvistä nostokuvista pääsee yhdellä klikkauksella joko blogiin tai kyseiseen postaukseen. Mitäs sanotte, toimiiko nyt? :-) Meitsi on tyytyväinen!

Lisää luettavaa:

10 Comments

  1. eimi
  2. linnea
  3. minnie
      • J
  4. nq

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *