365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

4

huhtikuu 2013

14

COMMENTS

I want an all black caddy and some very dark shades

Written by , Posted in Muoti

outfit ida

kiiltonahkaiset paksupohjaiset kengät vagabond

ida_ horizontti vinos, ei haittaa

 Coat – Lindex :: Flatform shoes – Vagabond :: Bag – Mom’s old :: Scarf – no idea??? 

Olen viime aikoina joutunut pohtimaan tyyliäni, vaikka yleisesti ottaen en jaksa juuri analysoida että minkälainen se on. Kun on pitänyt kuvailla itseään ja pukeutumistaan parilla sanalla, olen usein päätynyt seuraaviin: kokeilunhaluinen, luottovaatteiden metsästäjä, liikaa mätsäilyä (HYI MIKÄ SANA, onkohan tuo edes suomea? En kuitenkaan halua kirjoittaa matchailua, se kuulostaa mahtailemiselta:D) karttava, kaikesta kimaltavasta pitävä, second hand -löytöjen metsästäjä….. On hankala kuvailla tyyliä jos se ei ole kovin selkeä kokonaisuus, vaan sekoitus erilaisia elementtejä. Joskus mut ois voinut helposti vetää ”tyttömäinen” -kategoriaan, mutta ei enää. Miksi muiden tyylejä on niin paljon helpompi analysoida ja laittaa erilaisiin kategorioihin? Hmmhhh!

Mihinhän me oltiin tässä lähdössä? Kuvat on otettu iltahämärissä, mutta onneksi kamera toimii eikä iltaisinkaan ole enää ihan pilkkopimeää! Kerroinko jo että käytiin katsomassa lomalla se uusin Gosling-leffa, the Place Beyond the Pines? Höh, ei ollut musta yhtään sen hypen arvoinen, mikä siitä on liikkeellä! Ennalta-arvattava juoni ja Goslingin vaihtui leffan puolessa välissä veke. Muutenkin päärooli vaihteli ja juoni…….niin. Leffamusiikki oli jees, mutta tuntui osittain kliseisiltä – moni biisi oli vanha tuttu. 

Nojoooo, nyt meen kyl kokkaileen tofuburgerit, karsee nälkä!!!! Ja illalla pitäis vielä pikkuisen uurastaa erään supersiistin kouluprojektin eteen, saatte kuulla siitä viimeistään viikonloppuna. Pirkanmaalaisille bloggaajille taidan kertoa jo huomenna, hihii. 

Ps. Otsikon biisinä tämä.  Diamond on my ring and a very deep grave……..
PPS. NIIIN hauskaa huomata miten noi mun lenkkarit jakaa mielipiteitä >::–) 

Lisää luettavaa:

14 Comments

  1. fosenos
  2. Alexandra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *