365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

14

toukokuu 2013

4

COMMENTS

Testissä: Biothermin seerumi

Written by , Posted in Kauneus

biotherm aquasource deep serum

Meitsi on löytänyt  lemppariseerumille haastajan!! Olen käyttänyt tuota linkin takaa löytyvää Cliniquen seerumia ikuisuuden, enkä oikeastaan ole uskaltanut testata mitään muuta, kun se on toiminut niin hyvin. Seerumit ovat pakkauskokoonsa nähden aika törkeän hintaisia, mutta toisaalta, nämä kaksi ainakin toimivat kuten lupaavat!

Biothermin Aquasource-tuotesarja on mulle tuttu kosteusvoiteista ja kasvovedestä, mutta nyt olen testaillut ekaa kertaa sarjan seerumia. Sain tuotteen testiin blogin kautta ja ilahduin kovasti, sillä tämä tuntui niin minun tuotteeltani. Aquasource Deep Serum lupaa syväkosteuttaa ja heleyttää ja nämä lupaukset se minun ihollani lunastaa moitteetta. Tykkään käyttää seerumeita erityisesti talvella ja keväällä, kun tuntuu että iho joutuu eniten koetukselle. Joskus joku kosmetiikkamyyjä kertoi minulle, että hänestä jokaisen pohjoismaissa asuvan pitäisi käyttää seerumeita, sillä täällä iho on niin kovilla ilmaston takia. Seerumit kosteuttavat kosteusvoiteita paremmin ja auttavat uudistamaan ihoa ja ilmeisesti myös suojaavat jonkin verran ulkoisilta haitoilta.

Minä laitan seerumia aamuisin kosteusvoiteen alle. Voisi kuvitella että seerumit jättävät kiiltävän ja rasvaisen pinnan iholle, mutta ehei, lopputulos on heleä ja tasainen. Biothermin Aquasource-seerumi imeytyy nopsaan ja toimii yhteen nyt käytössä olevan kosteusvoiteen kanssa moitteetta. Tämä on ehdoton pelastaja niinä aamuina kun iho näyttää harmaalta ja ankealta, tai jos otsaa kiristää pintakuivan ihon takia. En varmaan raaski ottaa tätä ihan jokapäiväiseen käyttöön, sillä olen aika tarkka kosmetiikan käyttäjä :-D Tämä saa luvan toimia pelastuksena ja tehohoitona, jotta siitä riittäisi iloa mahdollisimman pitkäksi ajaksi.

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Elina
  2. Siiru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *