365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

17

toukokuu 2013

3

COMMENTS

Konfettikynnet

Written by , Posted in Kauneus

Höh, mulle ei oo ikinä ennen käynyt näin – kirjoittelin teille eilen postauksen valmiiksi ja KAS, tänä aamuna sitä ei enää vain ole?! >:–( Raivostuttavaa. Jos on painanut Tallenna luonnos -nappia, ei tule mieleenkään että postaus voisi vain kadota. ÄRR.

TOP COAT kynsilakat loreal paris

Mutta itse asiaan. Sain eilen (juuri sopiva päivä, kaipasin niin paljon piristystä!) Lorealilta ihanan kynsilakka-yllärin! Paketti oli täynnä uuden Top Coat -sarjan päällyslakkoja. Lienee turhaa sanoa miten kovasti tykkäsin tästä lähetyksestä; kimallusta ja konfetteja! Tämä uusi kynsilakkamallisto on inspiroitunut näytöstrendeistä ja pariisilaisuudesta. Lakat ovat siis päällyslakkoja, joten näillä voi taikoa aika monta erilaista lookia aluslakan väriä vaihtamalla.

top coat confetti loreal kynsilakka

confetti kynnet

Hih miten söpöt. Tästä konfettilakasta tuli kerta heitolla suosikkini! Olen kyllä kuolaillut tämän perään jo siitä asti, kun keväällä näin jollain Instagrammissa tällä lakatut kynnet. Laitoin alle haalean roosaa kynsilakkaa jotta nuo pilkut pääsisivät kunnolla esille, eivätkä hukkuisi pohjalakkaan. En tietenkään lukenut ohjeita etukäteen, joten joihinkin kohtiin tuli aika paljon konfetteja. Ohjeessa neuvotaan levittämään konfettia kynnelle palaamatta enää samaan kohtaan uudelleen ja se kyllä toimis ihan hyvin, sillä konfetteja tarttuu sutiin reilusti. :-)

Saas nähdä koska maltan testata noita ihania Lurex-kimallelakkoja, tää pilkkulakka on niin kiva! Ens kerralla aion kokeilla tonne alle haaleaa vaaleansinistä, sellaista pikkuisen minttuun taittuvaa…. Mitäs te sanotte konfettikynsistä?

Ps. Bongasiko joku teistä tutun nassun tän päivän Valosta? Musta tehtiin juttua sinne! Näytän ihan aasialaiselta siinä kuvassa XD ei mikään ylläri tosin….

Lisää luettavaa:

3 Comments

  1. karo
  2. henje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.