365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

20

toukokuu 2013

5

COMMENTS

Väsynyt yhä, mutta silti onnellinen

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Luonnonkosmetiikka

Huh, aika väsynyttä. Nukahdin sohvalle tultuani kotiin jatkamaan työhommia lounaan jälkeen. Heräsin yhteistyökumppanin soittoon ja olin hetken aivan pihalla kaikesta – ei ikinä pitäisi vastata puhelimeen juuri heränneenä. Tämä väsymys johtuu varmaan Muotikirppis-puristuksesta, on vähän semmoinen mitäs nyt sitten seuraavaksi -olo, vaikka oikeasti multa ei kyllä tekeminen lopu. Oon mukana järjestämässä kehitysvammaisille suunnattua hyväntekeväisyyskonserttia, Pilkettä. Pilke goes stay up late -konsertin pääesiintyjänä on Jonne Aaron ja lavalla nähdään myös Pertti Kurikan nimipäivät sekä Vimmart ”All stars”. Jos nuo bändit yhtään kiinnostaa, niin suunnatkaas Pakkahuoneelle keskiviikkona 12.6. :-) Lippuja voi ostaa mm. Tiketistä tai suoraan Klubilta. Kuka vain on siis tervetullut Pilkkeeseen! Normilippujen hinnat ovat 18€ ja edullisempia lippuja (9€) myymme esim. asumisyksiköille. Niistä voi kysellä lisää täältä: pilke2013@gmail.com

Mutta joo, ei minun ollut tarkoitus Pilkkeestä höpöttää sen enempää! Takaisin tähän päivään.

dr. hauschka kiinteyttävä naamio

Sain ihanilta LivBoxin tytöiltä toukokuun paketin itselleni ja ilahduin suuresti, kun sieltä löytyi Dr. Hauschkan kasvonaamio. Kiinteyttävä naamio on tarkoitettu yli 30-vuotiaille, mutta ehkä ihoni ei pane pahakseen jos testaan tätä joskus. Kiinteyttämisen sijaan kasvoni kaipaisivat nyt kyllä jotain piristävää, eilinen verottaa vieläkin.

ikea vaaterekki

Vaaterekki roikkuu miltei tyhjänä. Ripustin siihen SheInsideltä saadut paidat, jotka odottavat käyttöön pääsyä. Kukkapaita löytyy täältä, pitsitoppi taitaa olla loppuunmyyty hihattomana. Hih, mulla ei ennen  ole ollut vaaterekkiä vaikka olen siitä haaveillut ties kuinka kauan. Olen oikeasti miettinyt jotain vähän persoonallisempaa vaihtoehtoa, mutta tämä Ikean kahdeksan euron rekki kelpaa varsin hyvin tällä hetkellä. Se mahtuu kuin mahtuukin makkariin, jee!

trendi ja livboxin kynsilakka ciate

Lakkailin kynnetkin LivBoxista saadulla Ciaten kynsilakalla. Tuo lakka on laadukas ja väri täydellisen punainen! Kurkatkaa vaikka ekasta kuvasta :-) Pitkästä aikaa oli aikaa vain olla ja lueskella Trendiä. Jospa mulla kesällä olisi muutenkin vähän paremmin aikaa?

uusi kalenteri nätti ja yksinkertainen

Huh, uusi kalenteri näyttää vielä ihanan tyhjältä! Vaan se on huijausta se, vanha kalenteri on nimittäin kohta jätettävä pois käytöstä kun siitä loppuu kuukaudet kesken. Ja se sen sijaan on aika täyden näköinen….

a single day -kalenteri

Tilasin kalenterin Ebaysta kuten kaksi aiempaa lukuvuosi-kalenterianikin. Tämän nimi on A single day ja se on ”ajaton”, sillä päivämäärät merkataan itse kalenteriin. Jonkun mielestä se on varmasti aikaa vievää puuhaa, mutta minä arvosta tätä ominaisuutta. Toki saan olla tarkkana etten mokaile päivämäärien kanssa, mutta ainakin saan aloittaa kalenterini juuri siitä päivästä mistä toivon. Useimmat kalenterit alkavat tammikuusta, mutta minusta on loogisempaa vaihtaa kalenteria kesällä tai viimeistään alkusyksystä, lukuvuoden mukaan. Taidankin tästä ryhtyä kirjoittelemaan uuteen kalenteriin päiviä ja kuukausia valmiiksi. :-)

Lisää luettavaa:

5 Comments

  1. emma h.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *