365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

28

toukokuu 2013

6

COMMENTS

Kesäherkkuja

Written by , Posted in Musiikki, Ruoka

nokkoslätyt

Nyt on se aika vuodesta, nokkoslättyaika nimittäin! Olen kirjoitellut ohjeen talteen jo pari vuotta sitten, se löytyy täältä: nokkosohukaiset. Keräsin nokkoset kotikodin pihasta, ja koska osa oli ehtinyt kasvaa jo aika korkeiksi, nappasin vain nuorimman osa, eli ylimmät pari kolme lehteä. Keräsin ehkä puolikkaan muovipussillisen ja ryöppäyksen jälkeen nokkosta oli kahteen lettutaikinaan. Nams, nokkoslätyt päihittää pinaattilätyt 100-0! Ja ovat paljon ravintorikkaampiakin. Kotipihan oma superfood ja kaiken lisäksi ilmaista herkkua.

strawberries

Teidän eilisiä piknik-herkkuvastauksianne lukiessa tuli hirvittävä mansikkahimo! Eiväthän nämä ulkomaalaiset vedä vertoja suomalaisille, mutta oli pakko saada.

nam!!!

Ja nams, tämä on pakko jakaa kanssanne! Tämän annoksen epäterveelisin juttu on vaahterasiirappi – jätski on nimittäin 100% banskua ja letut kananmunista ja banaaneista. Ohje tähän banaanipainotteiseen herkkuun löytyy täältä: Ihmepannarit. Aiii vitsit! Tämmöisestä herkuttelusta ei tule yhtään huono omatunto, haha.

Nyt takaisin töiden pariin! Ja niistä puheen ollen – mulla on teille illalla jännittäviä uutisia!!! Joten pysykäähän kuulolla, en meinaa pysyä pöksyissäni, kääks!!! (tähän kohtaan se apina-emoji jolla on kädet silmillä ja suu hymyssä). Työt jatkuvat The Nationalin uutta Trouble will find me -levyä kuunnellen. Oon ihastunut This is the last time – ja I should live in salt -biiseihin. AH miten haikean suloista.

Ps. On aina yhtä kivaa tägätä postaus music ja food & goodies -kategorioihin. Siinä vasta hyvät kategoriat.

Lisää luettavaa:

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *