365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

30

toukokuu 2013

8

COMMENTS

I have to celebrate you baby

Written by , Posted in Muoti

Vitsit ihanat, kiitos kaikista kommenteista viime postaukseen, ootte ihan parhaita <3 !! Vaikka tiesin, että teillä on osalla todella samanlaiset kiinnostuksenkohteet mitä minulla, niin tietty hippasen jännitti mitä mieltä ootte. Hihii, nyt on superhyvä fiilis! :’-) Me ollaan saatu jo aika monta tilausta ja ihan kohta tarvii varmaan tilailla lisää kameroita varastoon. Suosituimpia ovat selkeästi olleet nuo edulliset WIDE SLIMIT jotka tulevat meille Japanista. Kohta suuntaan taas aksulle tilauksia pakkaileen, jeee!! Tää on ihan parasta :-) Ja ennen kaikkea maailman paras kesäduuni, hihi.

Mutta nyt parin päivän takaista asua!

graafinen hame

 top – Gina Tricot, cardigan – Mango, skirt – 2nd hand, flatform sneakers – 2ndhand, backbag – Fjällräven, watch – Casio 

white flatform sneaker

Onpas ollut jännä väripaletti käytössä, pelkkää mustaa ja valkoista sekä niiden sekoitusta. Akatemialla käydessäni mulla oli kyllä huulipunaa, mutta se on näköjään ehtinyt jo kulua pois näitä kuvia ottaessa. Kesällä on superhelppo pukeutua niinä päivinä kun on vähän alle 20 astetta – voi vetää ohuet sukkikset jalkaan eikä neuleessa tule kuuma. Jotenkin tuntuu ettei mulla oo yhtään kesäisiä vaatteita kaapissa, johtuisko se viime vuoden koleasta kesästä ja kaikista kirppisjutuista, oon myynyt aika paljon vaatteita eteenpäin. Siksi sukkissäät on ihan jees, tuntuu että silloin on helpompi keksiä asuyhdistelmiä. Mutta toisaalta, ai vitsit miten rakastankin näitä kuumia päiviä, kun pärjää tosi vähissä vaatteissa.

ida h

vagabond flatforms

Muistatteko nämä tossut? Maksoinkohan näistä paksupohjaisista tennareista kaksi vai peräti kolme euroa kirpparilla. Ja ovat vielä Vagabondin! Ja varmaan aika vanhat, ehkä oikeasti 90-luvulta? Logo ainakin on vanha, mutta superhyvässä kunnossa nuo tossut ainakin ovat, olivat vanhat tai eivät.

Lisää luettavaa:

8 Comments

  1. kaarina
  2. padadada
  3. lol
  4. sylvesteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *