365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

7

kesäkuu 2013

4

COMMENTS

SUMMER PLAYLIST 001

Written by , Posted in Lifestyle, Musiikki

Disclosuren Latch on soinut keväästä saakka, mutta suosittelen kuuntelemaan muitakin vasta julkaistun levyn kipaleita. Mm. Confess to me (jossa mukana Jessie Ware) ja You&Me jossa puolestaan mukana Eliza Doolittle.

Sufjan Stevens on vanha lemppari eikä tätä biisiä voi mitenkään tituleerata uudeksi, mutta kyseinen biisi löytyy albumilta jota ei ole aina Spotifystä löytänyt. Oon jotenkin supertykästynyt tän biisin fiilikseen, jotenkin niin täydellisen haikea.

Churchillin Change on soinut vaikka kuuuuinka monta kertaa, tää vaan tarttuu! Outoa etten juuri oo kuunnellut muuta materiaalia tältä bändiltä, pitääpä alkaa tutustua. Tai sit tää on mulle taas sellainen bändi jota en koskaan voi sanoa kuuntelevani kun tiedän vain yhden biisin hehe.

Rebecca & Fiona on yhä koviksii, video sen sijaan…. nooo, siinä on _vähän_ kaikkee….

Aah, Bonobo! First Fires kuulostaa törkeen hyvältä, uudelta ja silti vanhalta tutulta Bonobolta.

The Nationalin uusin levy on ihana, tuntuu että vasta nyt pääsen tähän hehkutukseen sisälle. Oon toki fiilistellyt yksittäisiä kappaleita mutta jotenkin tän albumin kohdalla tuntuu että tää koskettaa. Tätä biisiä enemmän oon kuunnellut This is the last timeä, mutten löytänyt sitä tähän hätään youtubesta tai vimeosta!


I wanna ruin our friendship
. Kuka muistaa Studio Killersin? Tai no tuskimpa se mikään muistamisen asia on jos kuuntelee radiota, tää on varmasti radiosoitossa? Tykkään!!!

 

Semmosia!! Samoja lemppareita, uusia tuttavuuksia? :-)

Lisää luettavaa:

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *