365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

19

kesäkuu 2013

8

COMMENTS

Paras itseruskettava vaalealle iholle

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Ai vitsit on kätevää työskennellä samassa toimistossa luonnonkosmetiikkayrittäjien kanssa. Tiedän ekojen joukossa kun valikoimiin saapuu uutuuksia ja saan näköjään kinuttua tuotteita testiin. >:-) Pojilla oli hullu määrä paketteja lähdössä asiakkaille sen jälkeen kun viimeksi vinkkasin heidän superaleistaan, mieletöntä! On superkivaa saada tietää miten konkreettisesti tämmöisistä jutuista voi olla hyötyä – harva yhteistyökumppani kertoo mitään tilastoja yhteistyön jälkeen, vaikka olisi kiva kuulla sellaisiakin. Nyt nään kerrankin omin silmin tuloksia – ja näin siistin jutun suhteen! Oon ylpee teistä, taitaa olla aika moni innostunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa noiden varastontyhjennysmyyntien myötä. JEE, hyvä te!

Pari viikkoa sitten pojille saapui erä Lovean itseruskettavaa ja meitsi tietysti hyppi innosta – en ollut aiemmin ajatellut että itseruskettavankin voisi ostaa luonnonmukaisena! Siistiä, ei kun testiin siis vaan. Lupauduin kyllä maksamaan tästä jotain, mutta koska laskua ei ole kuulunut, totean varmuuden varalta, että tuote on saatu testiin blogin kautta ;–)

lovea luonnonkosmetiikka itseruskettava

Olen aiemminkin käyttänyt mm. suomalaisen SIM:n spray itseruskettavaa, joten levitys tuntui tutulta puuhalta.

jalat au naturel

Before -kuva kauniista katkaravun värisistä koivistani, hahaa!

itseruskettava spray vaalealle iholle

Sitten sprayta kehiin: suihki toiseen käteen muutama suihkaus, hiero nopeasti kämmenet yhteen ja levitä tasaisesti. Minä levitin vissiin kolmessa-neljässä osassa: sääri & pohje, jalkapöytä (tähän riittää suihkaus tai pari), sekä reisi edestä ja takaa. Kädet kannattaa pestä heti levityksen jälkeen.

jalat 1. kerros itseruskettavaa

Ja after part 1. Tässä olen levittänyt itseruskettavaa yhden kerroksen. Kuten huomaatte, jalat näyttävät päivettyneemmiltä mitä ekassa kuvassa, mutta hyvin kevyesti. Tykkään! Tämmöinen kalkkilaivan kapteeni ei voi lotrailla itseruskettavien kanssa miten sattuu, joten minulle on suuri etu jos päivetys ilmestyy asteittain ja kevyesti, näin vältän suurimmat mokat ja epäluonnollisen lookin.

Google Analyticsin mukaan mun blogiin löydetään tällä hetkellä kovasti etsimällä itseruskettavista kertovia testejä yms. Top 10 hakusanoissa on peräti kolme itseruskettaviin viittaavaa kohtaa! Hahaa, tässä siis olis testikokemuksia ja täältä löytyy edelliset itseruskettavien testailut.

Lisää luettavaa:

8 Comments

  1. Lisa
  2. alfie
  3. opiskelija (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.