365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

23

kesäkuu 2013

24

COMMENTS

Kurkkaus astiakaappiin

Written by , Posted in Ruoka, Sisustus

Ette arvaa mitä sain äidiltä tuliaisiksi Japanista! Tai no, otsikon lukemalla ja kuvat vilkaisemalla olette jo varmasti tajunneet….. Jep, äiti-rakas roudasi mulle Japanista asti Marimekkoa :—–D Mutta nyt ei puhuta ihan mistä tahansa Marimekosta, vaan ihanasta Vihkiruusu-kuosista ja kipposista, joita en ole koskaan nähnyt Suomessa myynnissä. Olen spottaillut näitä Instagramista juurikin japanilaisilta käyttäjiltä varmaan yli vuoden ja kertonut äidille, että jos hän joskus nuo jostain spottaa, niin ostaa mulle. Tarkoitin silloin ehkä kuiteskin Suomen liikkeitä, mutta käyhän tämä näinkin, hihihii.

mukeja

Astiakaapissa on paljon mustavalkoista, graafista ja pinkkejä yksityiskohtia. Vihkiruusu-kipposet sopivat tänne täydellisesti.

marimekko

marimekko pinkkivihree vihkiruusu muki

vihkiruusu marimekko

Äiti pohjusteli tätä tuliaista silleen että ”Löysin sulle jotain mitä oot etsinyt pitkään tuloksetta Suomesta, jotain mistä oot puhunut jo tosi pitkään…. Onhan tää vähän hölmöä että löysin nämä nyt sitten toiselta puolen palloa…..” Ei sytyttänyt yhtään! Olin varmaan jo luopunut toivosta, hahaa. Kiljaisin riemusta kupit ja kuosin nähdessäni ja sitten nauroin naamani punaiseksi, tuntui niin hulvattomalta että äiti toi mulle Japanista kotimaista Marimekkoa, hahah. Ai vitsit mä olen iloinen, kiitos äiti ♡ Ne ovat täydelliset. :’-) Onko joku muukin ihmetellyt että miksi tällä kuosilla varustettuja astioita ei saa mistään?!

Lisää luettavaa:

24 Comments

  1. ida
  2. katja
  3. Anna
  4. rousie
  5. Heini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *