365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

26

kesäkuu 2013

17

COMMENTS

Barcelonetalla

Written by , Posted in Matkailu, Muoti

when in barcelona

ida365 barcelona

Hihii, tässäpä näätte mun uuden lempparikesämek0n! Tein tosi vähän ostoksia Barcelonassa, mutta niin sen kuuluikin mennä – rahat kuluivat paikan päällä ruokaan, juomaan, pääsymaksuihin ja liikkumiseen. Tämä mekko on kuitenkin yksi Barcelonan ostoksistani ja mielestäni varsin onnistunut sellainen! Totesin kesän alussa että mulla ei ollut kaapissa melkein mitään kesävaatteita, varmaan viime kesän viileydestä johtuen. Siispä yksi hellemekko vaatekaappiin ei tuntunut pahalta lisältä.

Onneksi päädyin kokeilemaan tätä mekkoa, sillä tuo kirkas sininen on aika jännä värivalinta minulle. Se vain näytti niin kivalta rekissä, että päätin testata sitä vaikka mekko oli kokoa liian iso. Tuon vyötärölle tulevan nauhan ansiosta sen saa kuitenkin juuri sopivan kokoiseksi, ei kesämekon kuulukaan ahdistaa päällä.

ida barcelona

barcelonetalla

barcelona ranta barceloneta

Mekko on melkoisen syväänuurrettu, joten täytyy vähän funtsia millaisia rintsikoita tuon alla voi pitää. Lomalla paras vaihtoehto oli bikinit, ne sopivat muutenkin tuohon huolettomaan rantatyyliin. Jotkut sirot olkaimettomat olisivat varmaan paras valinta, sellaiset mitkä eivät näyttäisi tökeröltä vaikka vähän jostain vilkkuisivatkin. :-) Oon myös superinnoissani noista spagettiolkaimista!!!! Ne tuntuvat uudelta ja raikkaalta pitkästä aikaa ja aloin jo haaveilla kevyestä spagettiolkaimisesta kesätopista…. Mitäs te sanotte ohuista olkaimista ja mekosta ylipäätänsä?

Nyt hyökkään kaikkien lukemattomien sähköpostien kimppuun, ääks, pelottaa jo valmiiksi. Sitten jatkan Barcelona-postausten parissa, ehdin jo muokkailla kuvia valmiiksi eilen mutta vielä pitäisi googlailla osoitteet ravintolasuosituksiin ja etsiä kuiteista hintatietoja. Hihii!

Lisää luettavaa:

17 Comments

  1. En tiedä
  2. katsu
  3. meriannika
  4. Kia
  5. Laurrrrra
  6. Noora
  7. Aija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.