365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

10

heinäkuu 2013

23

COMMENTS

ELECTRIC BLUE

Written by , Posted in Kauneus

Rimmelillä oltiin tarkkaavaisia ja sainkin heti tämän postauksen julkaisun jälkeen kyselyä sähköpostiini, josko haluaisin testata myös sitä Rimmelin ripsiväriä, jonka olin alunalkaen ajatellut ostaa. No toki halusin! Samalla kertaa sain testiin myös IsaDoran poolside-kesämeikkisarjan sinisen ripsivärin, mutta koska se on vedenkestävä, menee hetki ennen kuin saan teille testikuvia. Mulla ei nimittäin ole mitään millä pestä se pois :–D Ei kai vedenkestävät lähde oliivi- tai kookosöljyillä…? Eniveis, nyt Rimmelin kimppuun!

ida365 RIMMEL extra super lash electric blue

blue mascara

rimmel blue mascara

blue mascara rimmel extra super lash

No vitsit, tämähän on paljon kirkkaamman sininen mitä Maybellinen sininen maskara! Pari teistä sanoikin omistavansa tämän ja vinkkasi, että tällä saisi jonkin verran kirkkaamman lopputuloksen. Ette huijanneet, kyllä tällä saa. Tuntuu että siinä missä Maybellinen maskara toimii arjessa ”huomaamattomampana”, on tämä Rimmel paljon jännempi ja kirkkaampi. Tätä sai laitettua vaikka kuinka monta vetoa ennen kuin kerrokset alkoivat paakkuuntua, joten tällä saa melko näyttävät räpsyttimet.

rimmel blue mascara lash

lash building mascara rimme

Rimmel Extra Supes Lash ”Electric blue” mascara saatu testiin blogin kautta, hinta n. 8€

Ja hah, syön sanani heti. Löysin laatikostani silmämeikin poistoon tarkoitettuja puhdistuslappuja Simpleltä (saatu blogin kautta) ja ilahduin, kun spottasin tuosta ”removes waterproof mascara” -tekstin. Siispä IsaDoran Lash Color Waterproof Mascara pääsi testiin viikonlopun aikana sekin.

simple make up remover pads

sinistä ripsiväriä

sininen ripsiväri isadora

IsaDoran maskara on sekin aavistuksen Maybellineä kirkkaampi, mutta sen sijaan sillä ei saa yhtä tuuheaa ja näyttävää lopputulosta mitä Rimmelillä. Tässä vertailussa Rimmel voittaa värinsä ja rakenteensa puolesta jos kaipaa mahdollisimman sinistä lopputulosta. Sen sijaan Maybelline toimii arjessa parhaiten ja tämä IsaDora on varmasti paras valinta mikäli tykkää käyttää vedenkestäviä ripsivärejä. Paras harja on Maybellinen ripsivärissä, mutta toisaalta Rimmelin harjallakin sai näyttävän ja siistin lopputuloksen. Nämä ovat kyllä kaikki hyviä vaihtoehtoja, valinta riippuu siitä millaisia ominaisuuksia ripsiväriltään kaipaa.

isadoran sininen poolside-ripsiväri

isadora poolside blue mascara

IsaDoran Lash Color Aqua Blue mascara saatu testiin blogin kautta, hinta n. 12€

Toivottavasti näistä mun testailuista oli apua niille, jotka sinisen ripsivärin ostoa pohtivat! Hauskaa, että edullisin maskara pärjäsi parhaiten tässä mittelössä. Olen joskus aiemmin käyttänyt paria Rimmelin maskaraa ja olen kyllä ollut tyytyväinen, joten en tiedä mitä edes odotin. Hauskaa että olisin ilman näitä blogin kautta saatujakin maskaroita päätynyt tuohon Rimmeliin ihan vain googlailun perusteella! Kävikö joku teistä jo ostamassa jonkin sinisen ripsarin?

Ps. Olen taas vähäsen innostunut Pinterestistä ja kyselin blogin fb-sivuilla, joskos teillä olisi siellä tunnuksia, olis kiva vaklaa mistä te tykkäätte ja löytää uutta pinnailtavaa! Tänne saa siis ilmiantaa itsensä ;-)

Lisää luettavaa:

23 Comments

  1. reetta
  2. Lissu
  3. Nede
  4. sylvesteri
  5. Paula
  6. Aki Lepäänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *