365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

26

heinäkuu 2013

16

COMMENTS

ALL WHITE EVERYTHING

Written by , Posted in Kauneus, Sisustus

Jos viimeisin päivän asu -kuva oli all black everything, mennään tänään teemalla all white everything. Käväisin eilen kuvausten jälkeen moikkaamassa suloisinta Pajua Granitissa ja jotain pientä tarttui mukaani. Ei sillä, jos mun ei olisi ollut niin kuuma ja jos mulla olisi ollut enemmän aikaa hengailla liikkeessä, olisin varmasti lähtenyt sieltä monen kassin kanssa :-D ONNEKSI mulla oli vain pieni hetki aikaa ennen kuin lähdin junalle. Mutta mitäs sieltä Granitista siis löytyikään?

all white everything

diy ruukut

blanc essie nailpolish kynsilakka

Valkoinen tussi, jolla voi piirrellä esim. lasiin, muoviin tai vaikka liitutaulumaalilla maalattuihin purnukoihin! Tussi lähtee märällä rätillä pyyhkimällä, mutta piirrustelujäljet eivät leviä kosketuksesta. TÄYDELLISTÄ! Pelkään että tässä käy vielä semmoinen sekoaminen että piirtelen jokaisen pinnan täyteen, mitä täältä kotoa löydän. Yhdessä vaiheessa maalasin jokaisen purnukan tuolla liitutaulumaalilla ja joo, dymo on myös ollut aika ahkerassa käytössä noita purnukoita nimetessä…

Kantsii kurkkaa täältä mitä Paju sanoo tuosta tussista! Ihan kaikkialle ei voi huoletta piirrellä.

kynttiläkippo valkoinen tussi granit

Kynsissä teemaan sopivaa kynsilakkaa, essien blanc! Sain tuon kaunokaisen eilen postissa lahjana, kiitos vain kovasti essie! Ohjeiden mukaan tuota olisi tarkoitus sivellä yksi kerros ennen essien kirkkaita värilakkoja, jotta ne hohtaisivat vieläkin kirkkaammin. Noo, kukaan ei tiedä että huijaan vähän ja käytän tätä näin…. Mulla on joskus yläasteella ollut valkoinen lakka, mutta se oli lirua eikä toiminut toiveideni mukaisesti, joten mulla on aika tyytyväinen olo kun mulla vihdoin on toiveet täyttävä valkoinen kynsilakka! Tarpeeksi peittävää näyttämättä maalilta.

* translation: all white everything, nails & diy candle holder with granit’s white ink pen. 

Lisää luettavaa:

16 Comments

  1. Janika
  2. riina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.