365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

20

syyskuu 2013

11

COMMENTS

Takinkääntäjän tunnustukset

Written by , Posted in Kauneus

No jep, se jo ehtikin selvitä että ei, en ole kihloissa. :-D Hahaa, mullahan on ollut tuo sama kultainen sormus viime tammikuusta, pyysin nimittäin kultaseppä-äidiltäni synttärilahjaksi ohutta, supersimppeliä kultasormusta ja sellaisen ihana äitini minulle teki. Miten te ette ole sitä aiemmin huomanneet, se on joka päivä sormessani ja takuulla näkynyt kuvissa aiemminkin?! Kai se sitten vain jotenkin korostui noissa eilisissä kuvissa ja peilin kautta otetut kuvat tietenkin hämäsivät mun vihjailujeni takia… Hahaa mikä soppa, kaverit alkoivat lähetellä whatsapp-viestejä ja kyselyitä, voi apua! Anteeksi vain, ei ollut yhtään tarkoitus hämmentää tällä tavalla. En kyllä kutsuisi kihlautumista takinkääntötempuksi, en nimittäin koskaan ole ollut sitä mieltä että en haluaisi ikinä kihlautua?! >:-D Naurattaa, koska tämä erittäin epätavallinen juttu liittyi mun meikkausrutiineihin….. joko arvaatte? 

Ei, en ole ottanut ripsienpidennyksiä ja ei, kyseessä ei ole geelilakkaus (joka mulla muuten oli testissä pari viikkoa sitten >:D se ei oikein kestänyt ja oli kyllä tosi sievä ja luonnollinen, mutta enpä mä jaksais tommoisia huollattaa joten….). Ei, meikissä ei ollut käytössä kajalia ja ei, en ole tehnyt hiuksilleni mitään! 

Mutta huulet! Ihanaa että kaikki kolme oikein arvannutta typyä on mun ystäviä >:D aika hyvin tiedätte mut! Mutta eipä sillä, menihän tämä osalta niistä läheisimmistäkin kavereista ihan ohi. Hauskaa olla tietämättäään näin ovela. Ei, en ole ottanut huuliini täytettä!!! Joskos nyt sitten kertoisin mistä on kyse.

Dórph & Hage

bottled attitude

No huulikiillosta tietty!!!!! 

bottled attitude lipgloss

Jep, huulikiilto-hater on kääntänyt takkinsa ja joutuu nyt punastellen myöntämään, että huulikiillot voivat sittenkin olla ihan jees juttu!

Olen aiemmin inhonnut huulikiiltoja siksi, että ne ovat mielestäni näyttäneet minulla suttuisilta, ne ovat tahmanneet ja hiukset ovat liimaantuneet tuulessa huuliin sotkien posket ja leuan. Olen ollut salaa kade niille, joille huulikiillot oikeasti sopivat ja varmaan juuri sen takia päättänyt, että juuh, meitsi ei ole huulikiilto-muidu.

Kunnes sain tämän huulikiillon….. Nyt tuntuu hippasen hölmöltä, että olen aina julistanut etten pidä huulikiilloista :-D Voi olla että moni muukin huulikiilto olisi voinut kääntää pääni, mutta olen järjestelmällisesti lahjoittanut kaikki blogin kautta saamani huulikiillot eteenpäin, sillä olen ajatellut etteivät ne ole minun juttuni. Tätä tuotetta oli kuitenkin pakko päästä testaamaan, koska kaverini ylisti tämän hänen kavereidensa huulikiiltomerkin superhyväksi. Kyseessä on tanskalainen Dôrph&Hagé, huulikiilto kulkee nimellä ”Bottled Attitude”. Kävi niin hauskasti, että ennen kuin kuulin kaveriltani tästä merkistä, olin ehtinyt nähdä Instagrammissa kuvan merkin huulikiilloista! Kreisin pieni maailma. 

Dôrph&Hagé Cosmetics tarjoaa tällä hetkellä vain näitä tyylikkäitä huulikiiltoja, mutta merkin valikoimiin on ilmeisesti alkuvuodesta tulossa myös mineraalipuutereita, ripsivärejä, huulipunia ja kynsilakkoja. Dôrph&Hagén tuotteet ovat tanskalaisia, osittain vankilassa tehtyjä – ymmärsin että ainakin tuo käsintehty kotelo on teetetty vangeilla. Jännää :-D 

”The baddest lip gloss around. Made in jail.”

nude lipgloss

led light lipgloss

Bottled Attitude -huulikiilloissa ollaan todella ajateltu käytettävyyttä. Huulikiillon korkissa on pienet led-valot, joten huulikiillon lisääminen onnistuu hämärässäkin. Huulikiiltoputelissa on peili, josta voi katsoa miten kiiltonsa sutii. Vitsit tämmöinen arkipäivän luksus iskee meitsiin! Kaunis puteli ja fiksu keksintö tuo valo. 

LIPGLOSS

Mitäs sanotte?! Onko huulipuna-lover ihan uskottava huulikiillossakin? Itse innostuin kaikista ennakkoluuloistani huolimatta kovasti. Nude näyttää hillityltä ja aika raikkaalta itseasiassa. Olen tehnyt semmoisen päätöksen, että pyrin jatkossa ostamaan kaiken kosmetiikan luonnollisena, mutta tämmöiset muilta saadut yllärit synteettisinä sallittakoon. ;-) Synteettisistä ripsiväreistä tuskin pystyn luopumaan kovin pian….. hyvistä luonnollisista maskaroista saa vinkata! Tähän mennessä en ole sellaiseen törmännyt. 

Lisää luettavaa:

«
»

11 Comments

  • ida365
 1. Pauliina
  • ida365
  • ida365
  • ida365
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *