365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

30

syyskuu 2013

9

COMMENTS

tea time

Written by , Posted in Ruoka

Kylminä, tuulisina ja sateisina päivinä kuuluu kutsua ystävä teelle ja piirakalle. ♥ 

alisa

kasvispiirakka

Alisan kanssa

babypinaatti + kirsikkatomaatti

Vitsit musta on siistiä että ollaan tutustuttu Alisan kanssa. On oikeastaan vähän hämärän peitossa että miten – ollaan ainakin törmätty viime syksynä pariin otteeseen kaupungilla ja tiedetty toisemme Instagramin ihmeellisestä maailmasta ja jääty  siten höpöttelemään keskenämme. Jossain vaiheessa varmaan vaan tajuttiin että kylmässä ulkoilmassa hytisemisen sijaan voisi treffata vaikka kahviloissa ja hih, niin meistä on tullut ystäviä. Tuntuu jotenkin suloiselta että ollaan tutustuttu näin sattumalta, eikä mitenkään johdonmukaisesti koulussa tai kaverin kautta. :’–) Toisin sanoen: kantsii joskus uskaltautua juttelemaan kivanoloisille tyypeille! 

Leipaisin meille mun bravuurin, suolaisen kasvisfetapiirakan. Kasvispiirakat onnistuvat aina ja kaikki tuntuvat tykkäävän niistä, joten siinäpä oiva ja helppo tarjottava illanistujaisiin ja vaikka lounaaksi salaatin kera. Salaatin virkaa ajoi tällä kertaa baby pinaatti ja kirsikkatomaatit fetamurulla. Piirakkapohjan tein tällä kertaa miltei kokonaan rukiista, vähän laitoin spelttiä kaveriksi ja hyvää ja maukasta tuli. 

Syksy tuntuu kaikesta sairastelusta huolimatta ihan mukavalta. On kiva kutsua ystäviä kotiin tai hengailla kahviloissa. On kiva leipoa ja syödä äidin ja isän tuomia omppuja kotipihasta. Ja polttaa kynttilöitä! Ah. 


*translation: this is perfect time to bake at home and invite friends over for a dinner. I baked this vegetable pie using this recipe. Lovely Alisa brought my favorite flowers, white carnations! 


Lisää luettavaa:

9 Comments

  1. Mia
    • ida365
  2. Veeera
      • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.