365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

1

lokakuu 2013

11

COMMENTS

the perfect angora knit

Written by , Posted in Lifestyle

Tiedättekin jo, että mitä tulee nettishoppailuun, olen melkoisen tarkka ja etsin aina käsiini kaikki alekoodit joilla poistaa postikulut tai muutama euro tilauksen loppusummasta. Ehkä vähän naurettavaa, mutta jos ihan pienellä vaivalla saa rahanarvoisia etuja, ei se ole pois minun päivästäni :-D 

Ja koska tiedän että moni muukin tekee tätä, olen iloinen voidessani kertoa teille Ostohyvityksestä sillä olen mukana Ostohyvityksen ja Re:fashionin kampanjassa. Onko joku jo kuullut tästä sivustosta aiemmin? 

ostohyvitys asos

Idea on hyvin yksinkertainen: rekisteröidytte Ostohyvityksen sivuille ilmaiseksi ja teette ostoksenne Ostohyvityksen kautta ja saatte ostoksistanne rahaa takaisin. Kyllä! Aika mielettömän helppoa. 

Ostohyvityksen sivuilta löytyy lähes 500 nettikauppaa, joista ostaessasi saat rahaa takaisin tehdessäsi ostokset Ostohyvityksen kautta. Omia lemppareitakin löytyy vaikka millä mitalla: Asos, Finnish Design Shop, Luomutar, Hotels.com, Akateeminen kirjakauppa, Hyvinvoinnin tavaratalo, Four Sigma Foods -Store, Urban Outfitters……. Eli aina kun ostan jatkossa jotain esim. noista nettikaupoista, menen shoppailemaan Ostohyvityksen kautta ja kerrytän itselleni rahaa takaisin ostoksistani. 

ida365 asos

SSUR asos

neulepaita asos angora

ostohyvitys

Kokeilin Ostohyvitystä ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Tilasin Asokselta itselleni ihanan oranssin villapaidan ja Taaville uuden pipon. Ostoksille tuli hintaa yhteensä n. 106€ joista sitten hyvitettiin tililleni  3,59€. Ei ehkä paljoa kertaostoksesta, mutta säästöä se on pienikin säästö. Asoksella oli suht. alhainen tuo prosentti jonka mukaan rahoja palautetaan, vain 3,5%. Sen sijaan esim. Nellyltä tilatessa prosentti on tällä hetkellä 11,50%! Kun Ostohyvitys-tilille on kertynyt palautettuja rahoja 15€, ne maksetaan omalle tilille.

Tilaaminen Ostohyvityksen kautta oli varsin mutkatonta. Klikkasin itseni sisälle Ostohyvitykseen, hain Asoksen kauppavalikoimasta ja klikkasin itseni Asokselle Ostohyvityksen linkkiä pitkin. Olin sulkenut kaikki muut välilehdet varuiksi, sillä sivulta ei saa poistua ennen kuin ostos on tehty, jotta bonukset varmasti kirjautuvat tilillesi.

Miltä kuulostaa? Jos innostuitte, voitte liittyä tätä kautta ja käyttää tuolta sivulta löytyvää tutustumiskoodia ”IDA365” kirjautumiseen. Koodilla saatte lahjana 5€ aloitusrahan käyttäjätunnuksellenne :-) 

Lisää luettavaa:

11 Comments

  • ida365
 1. suvvvi
  • ida365
   • suvvvi
    • ida365
  • ida365
 2. raek
  • ida365
 3. elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *