365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

15

lokakuu 2013

16

COMMENTS

Luonnolliset lempparit

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

skin blossom moisturizer

luonnonkosmetiikkasuosikit

001 Dr. Hauschka  – Kiinteyttävä naamio * 002 Skin Blossom – Nourishing Face Moisturiser
003 Lavera – Hand Cream * 004 Lush – Grease Lightning 

Olen pohdiskellut kuluneen vuoden aikana paljon luonnonkosmetiikkajuttuja. Olen saanut paljon vaikutteita luonnonkosmetiikan parissa hääriviltä tiimikavereilta, kirjoista joita olen lukenut, blogeista ja ihmisiltä, jotka ovat löytäneet luonnonkosmetiikasta pelastuksen iholleen tai vähintään yhtä toimivia arkimeikkejä, mitä synteettisen kosmetiikan joukosta. Saan blogin kautta paljon kosmetiikkaa, joten välillä käyttöön pääsee myös synteettistä kosmetiikkaa – ja koska olen utelias, testailen mielelläni eri juttuja.

Olen huomannut että omassa käytössäni yksikään luonnonkosmetiikkaripsari ei ole vielä osoittautunut yhtä hyväksi, mitä synteettinen maskara. Jokin sellainen pitävyyttä lisäävä ainesosa taitaa olla luonnonkosmetiikassa bannattu, kun lähes jokainen luonnollinen ripsari lähtee sipulia pilkkoessa valumaan poskille :- D Sen sijaan esimerkiksi yövoiteet, naaman pesuaineet, kasvovedet ja tehohoitotuotteet pärjäävät aivan loistavasti synteettiselle kosmetiikalle. Esimerkiksi moni testaamani yövoide voittaa synteettiset mennen tullen. Mitä tulee arkimeikkiin, on luonnollisemmat pohjat olleet mieleeni jo monta vuotta. Olen käyttänyt mineraalimeikkejä kohta varmaan neljän vuoden ajan ja nyt siirtynyt täysin luonnolliseen Zuiin kukkaismeikkivoiteeseen. Saman merkin poskipuna toimii aivan yhtä hyvin mitä kaikki aiemmat synteettiset poskipunani. Myös kaikki kokeilemani luonnonkosmetiikkahuulipunat ovat olleet koostumukseltaan synteettisiä kosteuttavampia. Pysyvyydessä ei ole ollut valittamista, ainoaksi miinukseksi listaisin sen, että luonnonkosmetiikkamerkkien valikoimissa olevat huulipunasävyt eivät usein ole sieltä trendikkäimmästä päästä. Onneksi klassisimmat punaiset, oranssit ja nudet löytyvät monen merkin valikoimasta, mutta hitsit olisi siistiä kun sellaisia fosforioransseja ja tositosi intensiivisiä viininpunaisia löytyisi myös luonnonkosmetiikan valikoimista. Voi tosin olla, että nuo mun lempparifosforipunat eivät ole sieltä luonnollisimmasta päästä :’–D 

Eniveis, ylläolevista kuvista voi spotata mun tän hetken lemppareita. Tuosta itseasiassa puuttuu kaksi kasvojenpuhdistussuosikkia, mutta kun molemmat ovat just nyt loppu! Pitää esitellä ne toisella kertaa. Tuo Dr. Hauschkan kiinteyttävä naamio on ehkä suunnattu hippasen vanhemmalle iholle, mutta tuntuu että se saa ihon hehkumaan ja tuntumaan hyvin kosteutetulta ja kimmoisalta. Tuo on tullut jonkun LivBoxin mukana.

Skin Blossomin voiteen ostin Kosmeettiselta. Tuote on suunnattu rasvoittuvalle, herkälle sekä normaalille iholle (mikä on minusta hassu kombo – yleensä herkkä iho paritetaan kuivan ihon kaveriksi) mutta minulla tämä toimii aivan superhyvin! Päivällä voide olisi liian tuhti meikkivoiteen alle, mutta yökäytössä täydellinen. Imeytyy suht nopeasti kun hoksaa ettei tämän tuotteen kanssa kannata läträillä liikoja. En todellakaan tiedä mihin tämän tietoni perustaisin, mutta aina kun käytän tätä, on olo aamulla nätti. :-) 

Laveran käsirasva on ihan perusrasvaa, hintatasoltaankin aivan synteettisten sisartensa kanssa samoissa tasoissa. Juuri tämän saman sarjan geelimäinen kasvojenpuhdistusaine on superhyvä tuote! Se muuten vilahtikin edellisessä meikkivideossa. Lushin näppyjen kukistaja ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta aika hyvistä raaka-aineista sekin on valmistettu. Näpyt kuivuvat tehokkaasti teepuuöljyn ja aloe veran yhdistelmällä. Tämä ei kuitenkaan kuivata koko kasvoja kuten ne apteekista saatavat hoitovoiteet.  

Hii, onko samoja lemppareita? 

* -merkki tarkoittaa, että tuote on saatu blogin kautta 

Lisää luettavaa:

16 Comments

 1. Kati
  • ida365
   • Kati
  • ida365
 2. Mia
  • ida365
  • ida365
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *