365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

7

joulukuu 2013

4

COMMENTS

Designtori JOULU

Written by , Posted in Lifestyle

Tarkoituksena oli herätä hyvissä ajoin ja suunnata heti aamusta Designtorille, mutta hups, uni maittoi yllättävän hyvin. Reilun tunnin torkutuksen jälkeen jaksettiin vihdoin nousta ja alkoi jo vähän jännittää, että onko kaikki kivoimmat jutut jo menneet. Onneks ei! Joskus kahden aikoihin me taidettiin vasta päästä paikan päälle ja tehtiin silti parit superit löydöt :– ) Kuvia ei tullut nappailtua kovinkaan montaa, mutta tässä muutama. 

R-H clothes

Jee, tätä odotin tällä kertaa eniten – R/H:ta! Oon haaveillut paristakin vaatekappaleesta ties kuinka kauan, mutta en ole uskaltanut tilata verkkokaupasta kun en ole tiennyt minkä kokoisia merkin vaatteet ovat. Vaan nytpä pääsin paikan päällä testaamaan… 

erika works

Erika Works & upea nahkahame, joka on siis taiteiltu kauniiksi maalaamalla. Huh hhu! 

designtori joulu

Grafiikanvedos: Hinni Huttunen

nättejä kuoseja

HUH miten törkeän siistin värinen tuo Kaunisteen tyynynpäällinen! 

kalenteri

Löydettiin viime vuonna Kaunisteen valikoimista kivoja joululahjoja – tässä siis hyvä vinkki muille lahjoja pohtiville. Kaunisteella on myös oma nettikauppa :- ) 

kaikki pusut jotka olen saanut

En kestä, tän teoksen nimi oli ”kaikki pusut jotka olen saanut” :’—-))) Siistiä, että Designtorilla myydään esim. Tamkin kuvataiteen opiskelijoiden töitä. Nämä grafiikanvedokset on tehnyt Hinni Huttunen. 

rh the label

Ja juuuuuuuh, löytyi sieltä siis jotain itsellekin….. hyvästä on kantsinut haaveilla – oon miettinyt tän ostamista siitä saakka kun sen bongasin nettikaupasta! 

r:h mickey dress

Eräs ihana Mickey-mekko löytyi siis, hihii! Parempaa kuvaa varmasti luvassa asukuvien yhteydessä joku kerta. Jos ette tänään ehdi käydä Designtorilla, suunnatkaa ihmeessä paikalle huomenna :– ) 

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Eve
    • ida365
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *