365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

11

joulukuu 2013

15

COMMENTS

Nättejä koruja tragukseen

Written by , Posted in Kauneus

tragus ida365

kultainen kukka tragus

Pari päivää sitten joku teistä kyseli, että mites mulla kävi kun joskus aiemmin metsästin nättiä korua tragukseen ja kyselin näköhavaintoja sellaisesta täälläkin. Sain silloin hyvän vinkin joltain toiselta ja ennen kuin ehdin tosissani miettiä korun tilaamista (ne olivat aika kalliita), satuin itsekin löytämään täydellisen kukkakorun tragukseen – ja vieläpä samasta verkkokaupasta, josta olen kaikki traguskorut ostanut. Jipiii!! 

Crazy Factoryltahan se sitten löytyi. Eikä kyllä ollut mitenkään edullinen, kun oon tottunut maksamaan tapista ja normipallosta yhteensä about euron :- D No mutta, onhan tuo kukkanen sentään päällystetty 18K kullalla (kultaseppä äitini (JEP, KULTASEPPÄ, ei mikään koruseppä, ei sellaista edes ole, urpot xD löysin eilen itsestäni mielenkiintoisen keskustelun kun googlasin löytääkö nimelläni esseitä, jotka olen ladannut Proakatemian esseepankkiin) ei kyllä arvosta, hehe) ja kaikkea. Hintaa oli siis melko suolaiset 28€. 

Se on aika paljon korusta, jonka hintaa ei voi perustella eettisyydellä saati materiaalilla, mutta kun! Olen monta kertaa kysellyt voisiko äiti tehdä mulle tragukseen jonkun korun, ja se on osoittautunut aika ongelmalliseksi. Haluan tapin, en rengasta. Tappiin pitää tehdä kierteet, jolla esim tuo kukka tai pallo kierretään siihen tappiin. Jengat menee heti, jos pallon kiertäisi tappiin väärässä asennossa. Siinä menisi sitten se kallis koru….. 

Eniveis, jos nätit korut tragukseen kiinnostaa, niin kurkatkaas Crazy Factory. Nättien korujen valikoima ei ole mieletön, mutta sieltä saa ainakin tätä kukkaa, toista intialaishenkistä kristallikoruapieniä kirkkaita koruja ja tuota samaa kristallipalloa mikä näkyy ekassa kuvassa. 

Lisää luettavaa:

15 Comments

 1. emmisofia
  • ida365
  • mustikka
   • ida365
  • ida365
 2. K
  • ida365
 3. miia
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *