365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

23

joulukuu 2013

24

COMMENTS

Talvinen paljettimekko

Written by , Posted in Muoti

UUUU, aaton aatto!!! Kreisiä.

Vaikka aaton ja juhlapyhien pukeutuminen ei mielestäni ole kovin vakavaa, tulee silti aina pukeuduttua siistimmin ja juhlavammin mitä yleensä. Mukavuuden ehdoilla! Tässä olisi yksi mekkovaihtoehto, ihanan jouluinen paljettiunelma. 

sequin dress make way bubbleroom

ida punainen paljettimekko

sequin dress – make way (gifted)

En voi sille mitään, että paljetit vetävät tätä harakkaa puoleensa…. :-D Ihan sama vaikka paljettimekkosia tursuaa just nyt joka puolelta, mutta mä tykkään! Etenkin siksi, että tässä on kivat 3/4 -hihat tasapainottamassa lyhyttä helmaa ja syväänuurrettua kaula-aukkoa. Kaula-aukko olisi ujostuttanut vielä viime vuonna ihan liikaa, mutta olen jotenkin tänä vuonna oivaltanut, ettei pienirintaisella ole mitään ongelmaa käyttää syväänuurrettuja vaatteita. Ei näytä härskiltä minun silmään. 

Saas nyt nähdä mitä puen päälleni. Mulla on kyllä myös yks megamagee jouluisen vihreä midi-hame mielessäni, hmmmmm! Se tosin saattaa olla niin kireä vyötäröltä, etten pysty syömään jouluruokia… Edellisvuosien aattoasuja on tallentunut tänne: 2010, 2011 –  aika enkelipainotteisia, haha. Mutta mitäs ihmettä, en näköjään ollut viime aattona bloggailu- saati instailu-tuulella kun kumpaankaan mediaan ei oo tallentunut mitään aatolta tai lähipäiviltä. Ehkä ihan hyvä niin! Jospa keskityin olennaiseen – eli tietysti siihen että jouduin ajamaan autolla vuoden tauon jälkeen. En todella aio tehdä tästä perinnettä, vaikka siitä edellisestä ajokerrasta on taas kulunut vuosi xD ….

Mutta niin! Mitäs tuumitte mekosta? 


*translation: I really like this sequin dress. How about you? 

Lisää luettavaa:

24 Comments

  1. Henrietta
  2. ee
    • ida365
  3. iina
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *