365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

5

tammikuu 2014

13

COMMENTS

WHERE TO EAT IN LONDON x 3

Written by , Posted in Matkailu, Ruoka

Aloitetaans ruokapaikkavinkeillä! Näistä ainakin kaksi löytyi teidän vinkkienne perusteella, kiitos niistä! :–* Lontoosta olisi varmasti löytänyt megakalliitakin ruokapaikkoja, mutta onneksi löydettiin semmoisia joissa hintataso oli suht sama mitä Suomessa. Meitä oli etukäteen varoiteltu sen suhteen, että Lontoo ei oo mikään halpa paikka ja sen huomasi parhaiten ravintoloissa – kaupoissa kun sattui olemaan alennusmyynnit. 

  BYRON  – proper burgers
33-35 Wellington Street

London WC2E 7BN
KLICK!

Roosa vinkkas kommenttiboksin puolelle Byron -hamppariravintoloista, kun kyselin Lontoo-vinkkejä. Tiesin että Roosan suosituksiin voi luottaa, joten siksi suuntasimmekin heti ekana iltana Camdenin Byroniin. Listalta löytyi vissiin vain yksi kasvisvaihtoehto, mutta se oli oikein hyvä. Viihtyisä paikka eikä mitenkään kovin kallis. 


 The Breakfast Club
12-16 Artillery Lane
E1 7LS
KLICK!

Ah, lemppariravintola koko Lontoo-reissulta! Yritettiin päästä Sohon Breakfast Clubiin jo aiemmin reissun aikana, mutta sinne oli kahden aikaan päivällä sellainen jono että päätettiin muuttaa suunnitelmia ja etsiä toinen rafla. Onneksi vikana iltana jaksettiin vielä seikkailla Spitalfieldsin brekkari klubille, oli niin ihana paikka etten kestä. Hymyilytti kaikki hassut yksityiskohdat ja ihanan boheemi sisustus. Valkkasin listalta halloumi-wrapin ja join ekaa kertaa ikinä inkivääriolutta, joka oli ihan mielettömän hyvää. Taavi söi jonkun club sandwichin ranskiksilla, taisi olla hyvää sekin.  Jos jonkun vinkin tahdotte multa poimia Lontoon reissullenne, niin menkää tänne! 


 FLATPLANET 
39 Great Marlborough St
London W1F 7JG

KLICK!

Satuttiin aika vahingossa saapumaan Flatplanetiin, huomattiin se ohikulkumatkalla ja kiinnostuin paikasta heti, kun huomasin että siellä käytetään spelttiä leivontaan! Tilattiin tuollaiset spelttileipäset – juuri uunista tulleen spelttileivän päälle kasattiin mozzarellaa, pestoa, valkosipuliöljyä, kirsikkatomaatteja, rucolaa ja parmesania. NAM! Tätä voisi testata kotonakin. Melkoisen pienihän tuo annos oli hintaansa nähden, mutta aivan sairaan hyvä. 


+++ sitten vielä tämä ihana falafel-mesta jonka nimeä tai sijaintia en kuollaksenikaan muista. Ei kai näytä kenestäkään tutulta? 

Meri opasti meidät tänne jostain Oxford Streetiltä, tuolla sai siis itse valkata kaikki lisukkeet falafel-pyöryköiden kaveriksi. Vähän sama fiilis mitä Fafa’sissa tai Gopaleissa? Tuo iso boksi maksoi jotain 7 puntaa ehkäpä, ei tosiaan paha koska ruokaa mahtui tuohon lootaan ihan mielettömästi. Kotitekoisenoloinen minttusitruunalimu maksoi punnan ja oli ihan superhyvää. 

 


 *translation:  where to eat in london: byron, if you wanna eat proper burgers. the breakfast club, if late breakfast, wraps, sandwiches, salads and burritos sounds good. flatplanet, if you avoid normal white wheat – try great spelt flatbread. 

Lisää luettavaa:

13 Comments

  1. TristanS
    • ida365
    • ida365
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *