365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

9

tammikuu 2014

13

COMMENTS

MESH BACK DRESS

Written by , Posted in Muoti

ITKU miten inspiroivia kommentteja Punnitse & Säästä -postaukseen, ihanat te! :-* Ja ihanaa että olen onnistunut inspiroimaan teitä postauksellani. :-) Kokeilin eilen ekaa kertaa vihersmoothieta, kuten blogini facebook-sivua seurailevat jo tietävätkin. Jaan reseptin teille pian niin pääsette kokeilemaan maistuuko aloittelijan viherpirtelö teille.

Mutta nyt asukuvaa Lontoosta! Oli pakko hyödyntää River Islandin sovituskoppi, ulkona sattui olemaan ihan liian harmaata ja sateista asukuvailuun. 

Takki on Lindexistä, taitelijatakin korvaaja. Pitäisi korjauttaa se taiteilijatakkikin joskus, se on niin mukavan näköinen ja näin Lontoossa juna-asemalla jollain tytöllä sellaisen! Sekin oli aika kärsinyt tekonahkaosien kohdalta… Fake Chanel -college saatu Choiesilta ja jalassa tietty kiiltonahkaiset Dr. Martensenit jotka olivat täydelliset kengät Lontooseen – kestävät sadetta, ovat hyvät jalkaan ja sopivat asuun kuin asuu. 

Mesh-selkämyksinen mekko lainassa kaverilta! Muistatteko kun huutelin blogin facebook-ryhmässä että WST myy tätä, että oispa mun koossa niin ostaisin heti pois? Hahaa, kaveri tuli apuun, sain lainata tätä Eevalta. Pitää katsoa jos sitä huvittais myydä tää mulle… 

En löytänyt tuolta mitään, itse asiassa ostin koko reissulta ainoastaan kaksi vaatetta – molemmat American Apparelilta. Hii, tulette varmasti näkemään ne myöhemmin asukuvien yhteydessä!

Lisää luettavaa:

13 Comments

 1. Minde
  • ida365
   • Ak.
    • ida365
   • santra
    • ida365
 2. Jade
 3. noonia
 4. Eva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.