365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

17

tammikuu 2014

32

COMMENTS

London part 2

Written by , Posted in Lifestyle, Matkailu

Camdenin alue oli täynnä pieniä ja ahtaita liikkeitä (mm. kenkäkauppoja, lävistyskoruja, krääsää) sekä ruokakojuja ja halpoja vaatteita. Tuolla ei kyllä huvittanut tehdä ostoksia tai änkeytyä kauppoihin, mutta alue oli näkemisen arvoinen. Musta on hauskaa miten tätä usein kuvataan ”vaihtoehtoiseksi” alueeksi, mutta nojoo, en nyt tiiä :- D kuka ajattelee vaihtoehtoisuuden mitenkin. Paljon sinisiä hiuksia ja lävistyksillä koristeltuja kasvoja kyllä tuli vastaan, mutta en sitten tiedä siitä vaihtoehtoisuudesta.

Tatessa oli tämmöinen taideteos…….. peili…….. jotain siinä luki että nyt kun katsot itseäsi peilistä olet osa tätä taideteosta xd WOW!! Nyt on kyllä #superart

Illalla jossain. Onneks metrot kulki niin vaivatta, ettei haitannut vaikka eksyi jonnekin minne ei ollut tarkoitus suunnata. Tuolla jossain seikkailtiin Covent Gardenin tsekkaamisen jälkeen. Kreisi tuplanuttura mulla muutes :-d

& Other Stories. Tuo konsepti vaikuttaa kyllä netissä kiinnostavammalta mitä livenä :- D Tuotteet oli aika samanhenkisiä mitä Cossissa, ei mitään ihmeellistä. Yllätyin kun kosmetiikan joukosta olis löytynyt myös luonnonkosmetiikkaa. Esillepanot ja miljöö olivat kyllä inspiroivia!

Nappasin metrotunnelista noustessa pari hassua kuvaa Lontoon jouluisista puista. Oispa Tampereellakin enemmän puita jouluvaloin koristeltuna talvisin, ihania!

Söpöt terassikalusteet. Kreisiä miten porukka saattoi ruokailla ulkona ilman lämpölamppuja, vaikka iltaisin oli vaan pari lämpöastetta! Lontoolaiset muutenkin pukeutu ihan kreisin vähiin vaatteisiin. Uutena vuotena nähtiin porukkaa ilman sukkiksia minimekoissa ja bleisereissä (mulla oli mekko, villatakki ja villakangastakki, kaulahuivit ja kaikki) ja muutenkin tyypit kulki ilman kaulahuiveja ja takit auki niin, että alla näytti olevan vain napapaita ja hame. Mä oisin koko ajan kipee jos kulkisin noin! :-D

Tääkin on Camdenista, hauska kohta.

Ei noi graffitit kyllä mitään erikoisia olleet, mutta jännän värisiä. Tää oli jostain ihan Shoreditch high streetin metron läheltä.

Kaljalla. Mutta miks lontoolaisessa pubissa myydään ruotsalaista siideriä, kun tilaa kuivan omenasiiderin? Briteistä luulis omppusiidereitä löytyvän omastakin takaa…

Käytiin Natural History Museumissa, meitsi tietty heti ihastelemassa kaikkea kimaltavaa heeh. Mentiin vähän liian myöhään paikalle vikana iltana ennen lähtöä, joten jäi tyyliin 3/4 museosta näkemättä. Museot on aina ulkomailla ihan hervottomia, koko päivän sais varata jos haluais edes suurimman osa nähdä. Tuolla oli ilmaista käydä! Tatessakin maksoi vain tietyt näyttelyt ja opiskelijat saa alennusta.

Toinen omakuva Tatessa. Pari muutakin otti, en ollu ainoo…

Joku reissu-outfitti. Toi lemppari on mun lempparineuletakki everrrr! Ihanan ohut, laskeutuu kivasti ja eläväinen väri, ei mikään yksvärinen.

HUUUUUH COOOL! Glitter fisheye! Oisko vähän siisti :- D Taitaa olla joku erikoiserä Urban Outfittersille, ei oo näkynyt Lomon tilauslistoissa…

Ulkona päällä Lindexin takki, Choiesilta saadut nilkkurit, Muka van pipo (saatu blogin kautta) ja reissulaukkuna (mitähän höpötän, ei mulla edes ole muita laukkuja, joten tää on koululaukku, arkilaukku, baarilaukku, iltalaukku…) Asoksen nahkalaukku.

En kestä miten ihana toi valotaulu on :-D ”Sex, drugs and bacon rolls” Valotaulut (sanotaanko noita ees semmoisiksi?) on mun heikkus! Jos mulla joskus on oma putiikki, niin tahdon sinne jonkun tommosen.

Tää oli kool! Miks ihmeessä sitä on revitty :—( Lontoossa kyllä spottas vaikka mitä hauskoja tarroja ja piirroksia vähän joka puolelta. Siitä tykkään!

 

Lisää luettavaa:

32 Comments

 1. kukka
  • ida365
  • ida365
 2. Elli
  • J
   • ida365
  • ida365
 3. marillaa
  • ida365
 4. Heidi
 5. lottis
  • ida365
 6. herttainen
  • ida365
  • ida365
 7. diudiu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *