365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

27

tammikuu 2014

17

COMMENTS

SKIN BALANCE

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Oon löytänyt kaksi ihan mielettömän hyvää kasvojenpuhdistustuotetta! Molemmat 100% luonnollisia vieläpä ja löytyvät molemmat helposti isommista tavarataloista – vaikka netistä tilailu on nykyisin nopeaa, on joskus sellaisia tilanteita kun tuote pitää saada heti loppuneen tilalle. 

Tilasin tämän Mádaran kasvosaippuan hehkuttamastani talvialennuksesta -40% alelapulla varustettuna, ei siis paljoa keventänyt lompakkoa kun normihinta on n. 7€. En ollut aivan varma siitä, soveltuisiko saippua meikin puhdistukseen vai olisiko se tarkoitettu ihon puhdistamiseen, mutta mitä vielä, tällä lähtee kaikki kevyestä silmämeikistä meikkipohjaan. Vain tummapigmenttisten huulipunien poistaminen osoittautui haastavaksi. 

Voisi kuvitella että saippualla pestyt kasvot jäisivät kiristäviksi ja kuiviksi, mutta onneksi ei. Iho jää pehmeäksi ja saippua levittyy veden kanssa helposti iholle. Ihan kaikista Mádaran tuoksuista en innostu, mutta tämä saippua (ja koko vartalon lakkakaurasaippua) on taivaallisen tuoksuinen! Vielä en osaa riittoisuudesta sanoa, mutta ainakaan saippuaa ei tarvitse kauaa pyöritellä käsissä ennen kasvojen pesua. Mun oikutteleva sekaiho tykkää – iho tuntuu tasapainoiselta eikä yhtään ärsyyntyneeltä ja kuivalta. 

 

MeineBasen mineraalisuola mulla taasen on ollut käytössä jo parin vuoden ajan – mitenhän ihmeessä en ole kirjoittanut tästä mitään aiemmin? Käytän tätä aamuisin, vaikka tällä saisi pestyä meikinkin pois. Mulla meni hetki että totuin pesemään tällä – suolaa laitetaan pieni määrä kämmenelle, tilkka vettä suolan päälle ja hangataan ensin molempiin käsiin/sormiin ja sitten suolamössö kasvoille. Pyörittelen hitaasti kasvot läpi suolalla ja joskus annan sen vaikuttaa kasvoilla hampaidenpesun ajan vaikka se kirveleekin melko kovasti. Kirvelystä huolimatta ihosta ei koskaan tule punakkaa tai ärsyyntynyttä vaan se on poikkeuksetta pehmeä ja terveen tuntuinen!

Luin jostain että tämä on auttanut monella akneen ja muihin iho-ongelmiin ja täytyy sanoa että on tämä minunkin ihoani tasapainottanut. Pienet punoittavat näpyt häipyvät nopsaan ja suolakiteiden kuorivuus tekee hyvää talvisin pintakuivalle iholleni. Joskus teen kuorinnan niin, että sekoitan tätä suolaa kookosöljyyn ja/tai hunajaan. Sopii varmasti vartalollekin ja on öljyyn sekoitettuna helpompi levittää. Suolaa saa sekä pienessä että tässä isommassa purkissa ja vaikka kertaostos tuntuisi hintavalta (oisko isompi purkki jotain 20-30€?), on tämä kyllä maksanut itsensä takaisin. Mulla on ollut tämä sama purkki jo asuessani Hämeenpuistossa, eli pari vuotta. Vielä on sellaiset 1/3 jäljellä! :-D 

Onko teillä kokemuksia samoista tuotteista?


*translation: my skin loves these skin balancing products. I clean my make up with Mádara’s facial soap. I use MeineBase’s mineral salt every morning and I really think it works with my challenging skin. 

Lisää luettavaa:

17 Comments

 1. aaaaa
  • ida365
  • ida365
 2. Jennifer
  • ida365
  • ida365
 3. miranda
  • ida365
 4. Anni
  • ida365
 5. Karoliiiina
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *