365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

27

helmikuu 2014

10

COMMENTS

TESTISSÄ KUUKAUDEN AJAN: Jurlique

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

*Yhteistyössä Jurlique

Mulle tuli eilen kotiin paketillinen ihania Jurlique-ihonhoitotuotteita joita oon luvannut testata kuukauden ajan ja raportoida sitten teille, miltä Jurliquen tuotteet ovat tuntuneet ja onko niillä ollut vaikutusta ihooni. Aika jännää, yleensähän sitä käyttää monen eri merkin tuotteita sekaisin, mutta nyt aion oikeasti käyttää vain näitä tuotteita ja katsoa miltä kuukauden testijakso tuntuu. 

Jurliquen tuotteet eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisia ja raaka-aineita viljellään biodynaamisesti. Suurin osa Jurliquen tuotteiden kasviuutteista on kasvatettu heidän omalla biodynaamisella tilallaan Etelä-Australiassa, joka on muutenkin yksi maailman puhtaimpia paikkoja. Maatilat on sertifioitu NASAA-sertifikaatilla jolla sertifioidaan biodynaamista luomu-tuotantoa. Lisätietoa taustoista TÄÄLTÄ. Kuten moni muukin luonnonkosmetiikka, Jurlique on vähintään 95% luonnollisista raaka-aineista tehtyä. Moni sertifioitukaan luonnonkosmetiikka ei ole 100% luonnollista :–) Tämä huomio siksi, että tuote voi olla luonnonkosmetiikkaa vaikkei sitä olisi sertifioitu – sertifiointi on vain helppo tapa vakuuttaa muut tuotteen luonnollisuudesta, mutta kaikki eivät käytä sertifiointeja siksikään että ne tietysti maksavat. 

Sain testiin uuden Calendula Redness Rescue -tuotesarjan kasvosuihkeen ja kosteusvoiteen. Seerumi on Herbal Recovery -sarjaa kuten myös tuo ruskeassa lasiputelissa oleva kasvoöljy. Lisäksi sain Rose Moisture Plus -sarjan puhdistusaineen. Ihanaa päästä taas testaamaan itselle tuntematonta luonnonkosmetiikkaa! En tajua miksi käyttäisin enää synteettistä kosmetiikkaa ihonhoidossa kun luonnollisissa tuotteissa on niin paljon valinnanvaraa. 

Minulla on kovimmat odotukset Jurliquen Herbal Recovery-sarjan kasvoöljyltä, sillä olen viime aikoina käyttänyt paljon NAFHAn arganöljyä ihonhoidossa eikä mun tekisi mieli luopua siitä ollenkaan – saas nähdä pystyykö tämä öljy korvaamaan arganöljyn! Lisäksi nuo uudet Calendula Redness Rescue -sarjan kasvosuihke ja kosteusvoide vaikuttavat täydellisiltä mun herkästi punoittavalle iholle. Mulla on ollut aiemmin Dermosilin kasvosuihke, joten oon innoissani tästä Jurliquen versiosta! Täydellinen esim. juna- ja lentomatkoilla kun iho kuivuu kovan tuuletuksen takia. 

Tämä Fruit Enzyme Exfoliator on koko sarjan jännittävin tuote!! Mulle on tehty vastaavankuuloisia ”hedelmähappokuorintoja” kosmetologilla, mutta mulla on myös yksi negatiivinen kokemus tämmöisiin liittyen – sain joskus kotona aikaiseksi koko naamaan allergisen reaktion jostain halpis entsyymikuorinnasta. Mun naama oli kaksi päivää läikykäs ja punainen ja silminnähden ärsyyntynyt. Vaikka tuolla halpistuotteella ja tällä hedelmäpohjaisella entsyymihoidolla ei ole paljoa yhteistä, taidan silti testata tätä tuotetta nyt hiihtolomalla ekaa kertaa, jotta tiedän miten mun iho reagoi siihen. Jännittää! :-D 

Nyt sitten jännityksellä testaamaan. Tänään on ensimmäinen virallinen testipäivä, vaikka ehdinkin jo suihkia tuota Calming Mistiä illalla ja testasin mä tuota seerumiakin jo. Jänskää! Ainakin ensivaikutelma on todella positiivinen. Millaisia fiiliksiä teillä on Jurliquesta? Mun omat perustuu blogeista luettuihin arvioihin! Kiinnostuneille lisätietoa Jurliquen Facebook-sivuilta sekä Jurliquen nettisivuilta

Lisää luettavaa:

10 Comments

    • ida365
  1. C
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *