365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

23

maaliskuu 2014

27

COMMENTS

Bloggaajat TAMPERE

Written by , Posted in Lifestyle

Kaipaan teidän jeesiä – keräilen taas listaa tamperelaisista bloggaajista. Oisko heittää pari vinkkiä? Ilmianna oma tai tutun blogi, ihan mistä tahansa kategoriasta! Eniten oon pihalla mama- ja perheblogien suhteen, joten niitä saa suositella erittäin mielellään :-D Kontaktoin tässä kevään mittaan bloggaajia myyjiksi Tampereen Muotikirppikselle ja MiniMuotikirppikselle (samanlainen tapahtuma kuin Muotikirppis, mutta keskittyy tyylikkäiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntiin) ja laitan tiedotteita menemään, jotta tamperelaiset bloggaajat tietävät mitä täällä tapahtuu – ja sitä varten mä tarviin niitä blogivinkkejä! :-) Tuo Muotikirppis-viikonloppu on meinaan ihan mainio hetki tavata muita tamperelaisia bloggaajia. Ja ei haittaa vaikket olisi tamperelainen – myös lähialueen bloggaajat hyväksytään vinkkeihin! ;-) 

Olen käynyt tämän postauksen kommentit jo läpi, mutta osa bloggaajista on muuttanut ja veikkaampa että uusiakin blogeja on syntynyt. Ei siis niin väliä onko blogisi/ystäväsi blogi mainittu jo tuolla edellisessä postauksessa.

Ainiin ja vinkiksi KAIKILLE bloggaajille, pistäkää nyt ihmeessä sähköpostiosoitteenne sivupalkkiin, ihan superraivostuttavaa jos sitä ei löydy mistään! :-D Saattaa mennä monet yhteistyöehdotukset ohi jos yhteystietoja ei löydy. 

Lisää luettavaa:

27 Comments

  1. nnu
  2. Niina
  3. Juulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *