365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

27

toukokuu 2014

24

COMMENTS

Kakkubuffetissa

Written by , Posted in Ravintolat Helsinki, Ruoka

Hahah, kuinkahan monta huonoa vitsiä Aamukahvilla-blogia pitävä ihana Henriikka on kuullut bloginsa nimestä? Kaikkia kivoja iltapäiväkahvilla-väännöksiä yms (en myönnä että teki mieli keksiä joku sellainen otsikoksi, mutta hillitsin itseni ja noloilut…). Kuulin, että kutsuja kahvitastingeihin ynnä muihin kahvitilaisuuksiin kyllä satelee ja se taitaa olla blogin nimen ansiota se. Mutta mikäs siinä jos kahvi maistuu, aika hyvin valittu nimi siis. 

Olin tosiaan Helsingissä viiden yön minilomalla ja yhtenä iltana treffattiin Henriikan kanssa kakkubuffetin merkeissä. Vaikka Helsingissä on tullut pyörittyä, ei uusia paikkoja ole kovin helppo keksiä etenkään kiireessä. Siksi onkin ihan parasta päästä paikallisen suosittelemiin paikkoihin. 

Mikä söpöliini! Jos joskus hommaan jotkut Poola Katarynan korvikset, niin se on Henriikan syytä. 

Kakkugallerian kakkubuffet oli mulle ihan uusi kokemus! Olin lukenut siitä aiemmin juurikin seuralaiseni blogista, joten tiesin suunnilleen mistä on kyse. Kakkubuffet kahvilla tai teellä maksaa 11,90€ ja tuohon hintaan saa herkutella niin paljon kakkuja kuin jaksaa. Lautaselle saa valkata kerralla kolme palaa ja kun lautanen on tyhjä, niin santsikierrokselle. Montahan palaa me yhteensä maisteltiin? Yhdeksän? :—D

Vähän jännitti että miten kakku uppoaisi, kun tuntuu että oon alkanut tykätä suolaisista herkuista makeita enemmän. Onneksi palat olivat kohtuullisen kokoisia ja valikoimassa oli monta kevyempää juustokakkua (kun sen kirjoittaa noin, alkaa naurattaa. Juustokakkuko kevyt? No ainakin raikkaampi mitä suklaakakut, hehee). 

Melkoisen maireana! Parasta oli joku noista juustokakuista, en muista enää mikä, joten teidän täytyy mennä itse maistamaan ;-) Pari gluteenitontakin vaihtoehtoa oli saatavilla ja veikkaan että joistain noista voi rapsutella pohjan pois ja jättää sen syömättä jos ei ole tosi herkkä. Ootteko te käyneet herkuttelemassa kakkubuffetissa?  

Lisää luettavaa:

24 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. HannaF
 2. HannaF
 3. mannna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *