365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

28

toukokuu 2014

7

COMMENTS

Ohuessa silkkitopissa

Written by , Posted in Muoti

Säästä puhuminen blogeissa, facebookissa ja muissa some-kanavissa on aina yhtä turhaa, mutta AAARGHH kesä pliis tuu takas. Tää kolee ja alakuloinen sää saa mun mielen maahan vaikka ei ole mitään syytä sellaiselle – ja lisäks mua haukotuttaa koko ajan! Mun ihana kirjekaverini Eve oli yötä täällä viime yön ja harmitti, kun Tampere ei todellakaan näyttänyt parhaita puoliaan. Mutta taitaa kyllä olla niin, että kaikki Suomen kaupungit ovat parhaimmillaan kesällä, joten ei kai se sitten niin vakavaa. Mietin että kirjekaveruudesta vois kirjoittaa joskus myöhemmin ylös muitakin ajatuksia, oon niin onnekas kun oon tutustunut noin mahtavaan tyyppiin kirjeiden välityksellä. :-) Onko teillä kirjekavereita?!

Helsingissä oli viikonloppuna vielä ihan mahtavat kelit. Lauantaina vietettiin Kumpulan kyläjuhlia ja Siivouspäivää ja ai vitsit että oon iloinen että satuttiin just tolloin Helsinkiin. Mulla on enemmänkin kuvia tapahtumasta, mutta jaan ne myöhemmin muiden Hki-fiilistelyjen kanssa, tässä ekana yks asu, jonka halusin kuvata koska viihdyin siinä niin hyvin.

Hame on American Apparelin maksihame ja se on kestänyt hyvänä monta vuotta. Hyvä ostos siis! Mulla on näitä kaksin kappalein, toinen on se nuden värinen joka vilahti viimeksi Nooran Muotikirppis-postauksessa. Topin sain Lindalta kun se oli sille väärän kokoinen – mulla kävi superhyvä tuuri! Toppi on mulle just passeli ja se on silkkiä, joten se tuntuu päällä ihanan viileältä. Edestä yksinkertainen ja takana tuollaiset simppelit napit. Väri on aika vaalea mun muutenkin vaaleaa olemusta vasten, mutta tummemman alaosan kanssa se näyttää mielestäni hyvältä.

Ja tuo laukku! Siitä olikin jotkut jo kyselleet Instassa, mutta tajusin nyt tätä kirjoittaessani etten tainnut muistaa vastata (olen vähän semmoinen instan ja whatsappin kaa, pitäis heti vastata ettei ne jää!). Laukku löytyi Berliinistä, & Other Stories -liikkeestä, joka oli siellä muuten aivan superpaljon hienompi ja tunnemallisempi mitä Lontoossa! Tulette varmasti näkemään tuon laukun paremmin myöhemmin, se on aivan ihana.

Lisää luettavaa:

7 Comments

    • ida365 ida365
  1. Nea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *