365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

23

kesäkuu 2014

8

COMMENTS

Dear diary….

Written by , Posted in Lifestyle

Tuli otsikosta mieleen, että oottehan te jo kattoneen My Mad Fat Diaryin kakkoskauden Yle Areenasta? TÄÄLTÄ löytyy, molemmat tuotantokaudet vieläpä! Tässä kuvia viime kuukausilta, huh miten näitä löytyykin salakavalasti kaikista eri lähteistä; instagrammista, kameran muistikortilta, muiden blogeista… 

Emman kanssa wc-pose Masussa ja Majn kanssa joku juttu naurattaa Inezin terassilla. En kestä että tänä kesänä on ollut noinkin nätti keli…

 

Alkukesästä tein kivan kirppislöydön, kaksi hopeanväristä kynttilänjalkaa yhteensä 4€. Superhienot! 

Tamperelaisia bloggaajaneitosia! Helia Äitiyshousut-blogista, Noora Curiouser & Curiouser -blogista, meitsi ja Nelliinan vaatehuoneen Niina. Oltiin Maj-murun luona suklaatastingissa, hohoo (meitsihän ei suklaasta juuri välitä, mutta jos pitää valita, niin lontoonrae-suklaa on kyllä parasta maitosuklaata). Vitsit oli kiva treffata neitoja rennosti illanistujaisten merkeissä, nopeastihan sitä saattaa törmätä jossain pressitilaisuuksissa, mutta koska nämä ovat niin mahtavia persoonia kaikki, joten oli kiva jutella kunnolla ja vaihtaa kuulumisia. 

Kesän paras kynsilakka, Kure Bazaarin Coquette. Saatu blogin kautta, testattu etukäteen yhdissä kuvauksissa jolloin tämä jäi kummittelemaan mieleen. Ihana oranssinpunainen! 

      

Tyhjä vodkapullo käy maljakosta! 

Ei koskaan liian leveä, hohooohoho. Kävin toimittajan ja kuvaajan kanssa keväällä etsimässä kivoja hattuja Aamulehden kesäliitettä varten. Tämmöiset löytyi! 

Maailman söpöin Alisa! Oonko kertonut teille että me ollaan oltu eka instakamuja ennen kuin ollaan oikeasti tutustuttu? :-D Ihan huippua, hahaa! Mun on ainakin ihan turha naureskella Tindereille ja muille kun alkaa olla noita kavereita SIELTÄ INTERNETISTÄ löydettynä!! Nettikamuja, instakamuja, Livejournal-kamuja, blogikamuja, mitä näitä nyt on!! 

Oma koti rakas. Surettaa tietää, että tästä tarvii jossain vaiheessa aika piankin luopua. Kaupunki nostaa tontinvuokraa ihan hulluna ja tähän tulee putkiremppaa ja muuta, joten vuokranantajat laittavat kämpän myyntiin ja me sanotaan siinä vaiheessa haikeina heipat tälle ihanalle keskustakaksiolle. Toisaalta en voisi kuvitella parempaa saumaa tälle kaikelle, jos vaan saadan asua tässä siihen asti että mä ehdin valmistua niin voidaan sitten ottaa ihan toinen suunta.

Hei muuten, onko tää asteen pienempi fontti helppolukuista, huomasitteko edes eroa? Näyttää mun silmään nätimmältä mutta mulla onkin aika iso näyttö, mietin onko läppärillä hankala lukea….?

Lisää luettavaa:

8 Comments

  1. Laaura
    • ida365 ida365
  2. elate
    • ida365 ida365
  3. Polkkatukkatyttö
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *