365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

7

elokuu 2014

29

COMMENTS

double trouble

Written by , Posted in Muoti

Kesän kreiseimmät pääntsit x 2! Linda tutustutti mut uuteen kiinnostavaan trendiin, jonka hän on nimennyt hulluiksi housuiksi. Korkeavyötäröiset, leveähköt printtihousut tuntuvat aavistuksen hulluilta, kun on tottunut käyttämään vain mustia pillifarkkuja tai nahkahousuja. 

Mulla ja Lindalla on yhteinen muotihistoria – kiinnostuttiin vaatteista ja trendeistä samoihin aikoihin ja tiedettiin yläasteella ja lukiossa Tampereen vaatekauppojen valikoimat ulkoa ja hoksattiin heti jos myymälöihin tuli jotain uutta. Äidit syytteli meitä turhasta kaupungilla maleksimisesta tuolloin, höh, en tajua, onhan tosi hyödyllistä opiskella vaatekauppojen valikoima ulkoa?! 

Meillä on ollut monta samankaltaista tyylivaihetta myöskin, näistä voisi muuten olla hauska tehdä joskus jotain postausta. Nykyisi trendit ja nopeasti vaihtuvat villitykset eivät enää kiinnosta kun oma tyyli on alkanut hahmottua ja löytyä erilaisten kokeilujen kautta. Uuden löytäminen ja kokeileminen kiinnostaa tietysti yhäkin, mutta sitä tekee vain valikoidummin ja hetken trendejä vältellen. 

Nyt Linda oli keksinyt hullut housut ja vaikka aluksi ajattelin, että ne eivät ehkä sopisi mulle ollenkaan, huomasin hiplailevani kirppareilla kuosillisia housuja. Ja sitten yksi päivä Fidalta löytyi mun hullut housut. Lasten kokoa, Joensuussa tehdyt pöksyt hintaan 2,25€. En tiedä mitä te tuumitte, mutta minusta nuo ovat kreisin hienot! Juuri tuollaiseen minimalistiseen yläosaan ja korollisiin kenkiin yhdistettynä. Jotenkin hulvattomat, mutta silti tyylikkäät. Lindan omat housut ovat vielä ajankohtaisemman oloiset, mutta nuo munkin on täysin kelvot. 

Lisää luettavaa:

29 Comments

  • ida365 ida365
 1. hanna
 2. Ellinoora
  • ida365 ida365
 3. anniel
  • ida365 ida365
 4. Oona
  • ida365 ida365
 5. llaura
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *