365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

27

elokuu 2014

16

COMMENTS

Uusia luonnollisia dödöjä testissä

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Oon hehkuttanut Madaran yrttidödöä pariinkin otteeseen ja se on kyllä toiminut mulla täysin moitteettomasti. Mulle alkoi kuitenkin viime keväänä ilmestyä ihmeellistä ihottumaa toiseen kainaloon – se ei lähtenyt vaikka rasvasin sitä kaikilla mahdollisilla öljyillä, rasvoilla ja jopa kortisonivoiteella. Päättelin että syypää voisi olla tuo dödö, koska muita aineita ei kainaloon juuri pääse. En tiedä johtuiko dödön vaihdosta vai mistä, mutta jossain vaiheessa kesää ihottuma onneksi katosi. Se oli tosi ärsyttävää – raavin välillä kainaloni ihan verille sen kutinan takia, yäääh.

Kesä oli sen verran kuuma ja helteinen etten kyllä uskaltanut luottaa luonnollisiin dödöihin, mutta nyt syksyn myötä olen taas testaillut näitä luonnollisempia vaihtoehtoja.  

Dermosilin kristallidödö toimii hyvin jos sitä ei käytä liian pitkiä aikoja putkeen. Tuntuu että sen teho heikkenee jos sitä käyttää vaikka viikonkin putkeen. Eli tätä välillä, sit taas jotain muuta ja sit taas tätä. Tykkään siitä että tämä ei tuoksu miltään ja kestää ikuisuuden – tai nii kauan kunnes sen tiputtaa vahingossa kylppärin lattialle.

Attituden deostickki ei noussut omiin suosikkeihini. En ole koskaan tykännyt tuollaisista stikkidödöistä, ne tuntuvat tahmaavan paljon tavallisia dödöjä enemmän. Tuoksu on kuitenkin kivan neutraali ja tuote on vegaaninen.

Faith in naturen unisex dödö on ehdottomasti paras tästä kolmikosta! Tässä on vahva kilpailija Madaran yrttidödölle. Ei tuoksu liian voimakkaalle eikä ole mulla aiheuttanut mitään ihoärsytystä (tosin en ole varma johtuiko ihottuma dödöstä. Aion testata jossain vaiheessa). Tätä myy ainakin Runsaudensarvi hintaan 6,85€. Jos olette testanneet Madaraa mutta se ei jostain syystä sovi teille, tai etsitte edullisempaa vaihtoehtoa, suosittelen testaamaan tätä. Tämä tuote on vegaaninen.

* Faith in Naturen ja Attituden
dödöt saatu testiin blogin kautta


*translation: i highly recommend the last one: faith in nature. all natural deodorant and it works!

Lisää luettavaa:

16 Comments

 1. Iines
  • ida365 ida365
 2. Karoliina
  • ida365 ida365
 3. rimri
  • ida365 ida365
 4. ystävällinen hei
  • ida365 ida365
 5. kutiava
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *