365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

18

syyskuu 2014

13

COMMENTS

Juhlakampaus ja -meikki

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Juhlat aiheuttavat mulle aina pientä päänvaivaa hiustenlaittamisen suhteen ja nykyisin vähän meikinkin. Vaikka tykkään mennä melko luonnollisella linjalla, olisi juhlissa kiva näyttää juhlavemmalta, etenkin kun kyseessä on vaikka häiden tyyliset isot pirskeet. Hiustenlaitossahan olen ihan surkea, joten erityisesti hiustenlaitossa kaipaan apua kun tiedossa on juhlat. Onneksi pääsin yhteistyökumppanilleni kampaamo Hair Artille juhlakampaukseen ja -meikkiin lauantaina ennen Proakatemian 15-vuotissynttärijuhlia.

Hair Artissa on käytössä luonnonkosmetiikkaa oleva Cosmebio-sertifioitu sarja Couleur Caramel. Mulle on tehty kerran aiemminkin meikki kyseisellä meikkisarjalla ja mulle jäi silloin vähän outo fiilis sarjasta, tuntui ettei meikkipohja nimittäin pysynyt paikallaan. Hoksasin kuitenkin asiaa mietittyäni että syyn oli pakko olla siinä, että olin ollut samana päivänä kasvohoidossa ja meikki ei sen takia pysynyt hyvin kosteutetulla iholla joka puski rasvaa pintaan tms. Onneksi hoksasin syyn, sillä mulle loihdittiin näillä mitä kestävin juhlameikki: 

Meikkiin käytettiin pohjustusvoidetta ihon kuiville kohdille jotta meikki levittyisi kauniisti ja sitten peitettiin tummia silmänalusia ja yksittäisiä näppyjä peitevoiteella. Mulle käytettiin sävyä 11 joka on vaalein ja keltaiseen taittava. Seuraavaksi sudittiin silkkipuuteria (väritön, mukautuu jokaisen iholle sopivaksi) tuomaan meikkiin kestävyyttä ja tasaisuutta ja lopuksi ihonsävy saatiin tasaiseksi mineraalipuuterin avulla (sävy 01, vaalein). Mun ihon punaisuus peittyi hyvin pelkällä meikkipohjalla, mutta valikoimasta löytyy myös sellainen vihreä peitevoidenappi jolla punaisuutta voidaan neutraloida kunnolla. 

En ikinä tee silmämeikkiä, mutta kantsis varmaan opetella, sillä Enni loihti mulle niin nätin silmämeikin! Luomiväreiksi valikoitui aavisuksen metallinhohtoiset harmaa ja hopea sillä mun juhlamekossa oli metallinhohtoisia paljetteja. Rajaus tehtiin pehmeästi kynällä ja kulmat mattaruskealla luomivärillä – joka oli niin hyvän sävyinen että ostin sen itselleni :-D Paras tapa löytää uusia suosikkituotteita on kyllä se, että saa testata tuotteita itse. Näin välttyy virheostoksilta, jes. Olin jo tosi kauan etsinyt luonnonkosmetiikan valikoimista ruskeaa luomiväriä jossa ei ole kimalteita ja nyt tärppäsi. Yllättävän harvassa on sellaiset kylmät ja tummat ruskean sävyt. Luomiväri oli n. 15€. 

Jee, Hair Artin Kure Bazaar -valikoimiin on otettu nyt myös mun suosikki, eli tuo musta lakka ilman hileitä! 

Lakkasin kynteni tuolla ihanalla kimaltavalla valkoisella. Mulla on alla geelikynnet joten tuo lakka sopi kivasti vaalean geelin päälle. En kyllä tarvitse yhtäkään uutta kynsilakkaa mutta syksyisin kaikki kimaltava alkaa taas kiinnostaa mattakynsilakka-kesän jälkeen.

Tässäpä juhla-Ida! Puin tuon Asoksen paljettimekon ja Vagabondin mokkaiset kiilakorot. Meikki ja kampaus sopivat mun mielestä asuun täydellisesti.

Couleur Caramelin huulipunavalikoimsta löytyy myös sellaisia aavistuksen kuultavia huulipunia, tämä viininpunainen on yksi sellaisista. Ihanan kosteuttavan oloinen ja mahtava sävy. 

Boheemi kiharanuttura jättää selän paljaaksi ja päästää asun oikeuksiinsa. Kampauksesta tuli mun mielestä ihan älyttömän kaunis vaikkei mulla ollut tällä kertaa edes mitään inspiraatiokuvaa mukanani. Enni kyllä tajuaa mitä mulla on mielessäni! Muistattehan että Enniltä saa -15% hänen kampaamo-, meikki- ja kynsipalveluistaan syyskuun loppuun asti, kun kertoo lukevansa mun blogiani. Muutama teistä oli kuulemma käynytkin jo hyödyntämässä tarjouksen, mahtavaa! 

Lisää luettavaa:

13 Comments

  1. Eve
  2. Lotta
  3. miffa
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *