365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

24

lokakuu 2014

14

COMMENTS

PINS PINS PINS

Written by , Posted in Lifestyle

* Yhteistyössä Suomen Lähikauppa

Kirjoitin keväällä uudesta PINS-etujärjestelmästä. Nyt on mennyt koko kesä ja syksykin – miltä vaikuttaa? Oletteko te höylänneet korttejanne ahkerasti? 

Täytyy myöntää, että unohdin mun PINS-kortin aika mallikkaasti koko kesän ajaksi. Nyt syksyn myötä, uuteen asuntoon muutettuani, olen kyllä alkanut huomata miten paljon kortista VOISI olla hyötyä, jos se tosiaan olisi mukana. Eniten kismitti Verkkokauppa.com:ssa asioidessani – ostin uuden nettiboksin ja kameranjalan ja mietin että miksi ihmeessä en ollut tajunnut ottaa tuota korttia mukaan. Tuon reissun jälkeen kortti on pysynyt lompakossa ja olen päässyt höyläämään sitä jo aika monta kertaa. Lisäksi pinsejä on kertynyt yhdestä Asos-tilauksesta. Jotta esim. Asoksella shoppailu tuottaisti pinssejä, pitää ensin kirjautua Pins-sivustolle ja sitä kautta Asokselle, mutta se on ihan vaivatonta. PINS-nettisivuilta näkee suoraan, kuinka paljon pinssejä kertyy mistäkin kaupasta. 

Yksin asuessa kiinnittää paljon enemmän huomiota siihen, miten rahansa käyttää, joten tuntuu että olen viime aikoina kiinnittänyt kovastikin huomiota kaikkiin alennuksiin ja tarjouksiin. Etenkin kun etsinnän alla on esim. matto ja kattolamppuja, joista ottaisi mieluusti pienenkin alennuksen. Ja olen mä aiemminkin tainnut mainita että olen melkoinen tarjoushaukka :-D Kiinnostaisi kuulla, oletteko te käyttäneet tuota mustavalkoista bonuskorttianne? Onko siitä ollut hyöytä, onko pistesaldot kovat? Ystävä juuri kertoi ottaneensa perheensä kanssa kortin käyttöön ja ajatteli käyttää kertyneet pisteet lentojen varaamiseen. 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa:

14 Comments

 1. LS
  • ida365 ida365
 2. riiri
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. veera
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 4. kejer
 5. Nannil
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *