365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

26

lokakuu 2014

13

COMMENTS

GREENLIPS Turku

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Mulla oli pari viikkoa sitten ystävän tuparit Turussa ja pääsin samalla visiitillä tutustumaan turkulaiseen konseptiin nimeltä Greenlips! Greenlipsin tiloissa toimii ekokampaamo, joogasali ja ihana putiikki josta löytyy kaikkea ekologista ja tietysti mahtava valikoima luonnonkosmetiikkaa. Mm. Nafhaa myydään täällä ja sitä kautta olen itse tämän suloisen putiikin alunperin löytänyt. 

Ihana Mona lupasi laittaa mulle hiukset ja meikin iltaa varten. Tutkailin samalla valikoimaa ja mietin että miksi tämmöistä paikkaa ei ole Tampereella. Olisi ihanaa kun olisi putiikki, jonne astellessaan tietäisi saavansa hyvää palvelua ja lähtevänsä kotiin tarkasti sinulle valittujen tuotteiden kanssa. Joogasalista nyt puhumattakaan! 

Vaikka mitä lemppareita valikoimissa: Zuii, Nafha, Couleur Caramel, Less is More, Kure Bazaar, Barefaced Beauty…

Mona taikoi mulle ihanan boheemit kiharat ja nätin, maanläheisen meikin. Painotin, etten osaa olla vahvassa silmämeikissä ja sain ihanan kevyn, mutta tosi kauniin silmämeikin. Vai mitäs te sanotte, eikö näytäkin luonnolliselta mutta erilaiselta miltä yleensä? Meikkipohja tehtiin Barefaced Beautyn mineraalimeikeillä ja se pysyi koko päivän ja illan hyvänä. Sain testiin Barefacedin tuotteita jotka olivat mulle entuudestaan tuntemattomia ja olen nyt testaillut niitä pari viikkoa – tykkään! Raportoin aiheesta tarkemmin lisää, sillä musta tuntuu että tämä sarja on mainio kilpailija esim. Everyday Mineralseille ja Lily Loloille joita oon käyttänyt myös.

Hei löytyykös ruudun toiselta puolelta turkulaisia? Ootteko käyneet tutustumassa Greenlipsiin? 

 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa:

13 Comments

    • ida365 ida365
  1. veera
  2. maria
  3. ilona a

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.