365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

25

marraskuu 2014

6

COMMENTS

HIUKSET: luonnonkosmetiikan lempparit hiustenhoitoon

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Muistatteko kun päätin aloittaa postaussarjan mun luonnonkosmetiikan suosikeista…? Juu, en muistanut minäkään. Mutta törmäsin siihen etsiessäni jotain blogin arkistoista ja päätin vihdoin jatkaa sarjaa. Suosikkituotteeni ihonhoitoon löytyy TÄÄLTÄ, tarkoituksenani on koota vielä lempparituotteet vartalolle sekä lempparimeikit. Vaikka noiden ihonhoitotuotteiden listaamisesta on puoli vuotta aikaa, on hauskaa huomata että lempparit ovat yhä lähestulkoon samat.

Mitä luonnonkosmetiikkaan ja postaustoiveisiin tulee, on mulla työn alla myös pitkään pyydelty ”edulliset luonnonkosmetiikkasuosikit”. Sellainen setti, jonka avulla on helppo siirtyä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa. Mutta ekana käsittelyyn lempparihiustenhoitotuotteet! Ja nimenomaan hoitotuotteet, täydellisen shampoon ja hoitoaineen esittelen joskus kun löydän jotkut poikkeavan hyvät yksilöt. :-D 

Unique Haircaren hajusteeton hiuslakka on loistava tuote! Tällä meitsikin saa kestävät kiharat. Parhaiten kiharat pysyvät, kun olen puristellut kosteisiin hiuksiin Less is Moren mascobadogeeliä (josta kirjoitin tarkemmin TÄÄLLÄ) ja sitten kihartanut kuivat hiukset ja lopuksi viimeistellyt kampauksen suihkimalla tätä kiharoihin. Suihke on aika isopisaraista, joten tämä ei ehkä sovi kaikista hienostuneimpaan kampaukseen, mutta rentoihin kiharoihin tämä on täydellinen. Puristelen kiharat käsin kun olen suihkinut Unique Haircaren hiussprayta hiuksiini.

Mascobadogeeli tuo hiuksin rakennetta ja tuuheutta, eikä sitä tarvitse kuin ihan pienen nokareen. Sopii parhaiten kosteisiin hiuksiin laitettuna, mutta tarvittaessa myös pikafiksauksena kuivaan tukkaan. 

Kolmas suosikkituotteeni on Nafhan monikäyttöinen luomuarganöljy. Siinä missä se sopii koko vartalon ja kasvojenhoitoon, se toimii myös hiuksille (ja kuivalle päänahalle!). Jos hiukset ovat tosi kuivat, taputtelen tätä pikkuisen latvoille jotta sähköisyys pysyisi kurissa. Eniten käytän kuitenkin arganöljyä tehohoitona – pumppaan tätä muutaman pumppauksen kämmenelle ja sitten puristelen latvoihin ja annan vaikuttaa tunnin pari ennen hiustenpesua. Hiukset saa öljykäsittelyn jälkeen pestä normaalia huolellisemmin, mutta arganöljy ehtii tehdä temppunsa ja siloittaa ja pehmentää hiuksia. Olen myös kuullut sellaista asiakaspalautetta, että tämä tepsii kuivaan päänahkaan tehohoitona ennen hiustenpesua! Kantsii testata, jos päänahka ärtyy syksyn tullen tästä viimasta. Onko samoja suosikkeja, tai mitkä on teidän luonnolliset lempparit? 

 

Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa:

6 Comments

    • ida365 ida365
  1. elate

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *