365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

15

joulukuu 2014

12

COMMENTS

TESTISSÄ: Barefaced Beauty – luonnollinen meikkipohja mineraaleilla

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Kävin tutustumassa turkulaiseen GreenLipsiin syksyllä ja sain sieltä mukaani Barefaced Beauty -sarjan mineraalimeikkejä, joita he maahantuovat. Otin tuotteet mielelläni vastaan, sillä syksyn saavuttua siirryin taas mineraalimeikkihin. Mun iho on ollut paikoin niin pintakuiva, etten ole voinut käyttää meikkivoidetta – kun meikkivoidetta pyörittelee iholle sormin, irtoaa ihon pinnasta kuivaa ihoa ja sekös vasta kauniilta näyttää. Mineraalimeikki sopii iholleni tällä hetkellä paremmin, vaikka voisi luulla meikkivoiteen kosteuttavuutensa takia passaavan paremmin. 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä vuodesta 2010 ja niiden löytäminen on myös varmasti ollut suurin merkittävä sysäys siirtyä käyttämään luonnollisempaa kosmetiikkaa. Mineraalimeikit toimivat mun sekaihollani superhyvin; peittävät luonnollisesti mutta ihosta ei tule liian meikatun näköistä ja iho saa hengittää meikistä huolimatta. Olen testannut BareMineralsit, Lily Lolot, Everyday Mineralsit ja nyt uusimpana nämä Barefaced Beautyt. 

Barefaced Beautyt ovat onnistuneet sivuuttamaan ainakin hetkellisesti eniten käytössä olleet Everyday Mineralsit. Ainakin näitä saa helpommin mitä jenkeistä asti tilattavia Everyday Mineralseja joilla ei ole Suomessa maahantuojaa. 

Kuten monista muistakin mineraalimeikkisarjoista, löytyy Barefaced Beautyltäkin punaisuutta häivyttävä vihreäsävyinen jauhe. Pisimpään blogiani seuranneet saattavat muistaa, että ennen ihon punaisuus oli mulle suorastaan murhekryyni. Olen testannut vaikka mitä punaisuuden poistajia. Ihoni on nykyisin paljon tasaisempi eikä punoita enää kuten ennen (tai sitten en vain enää jaksa välittää), mutta silloin tällöin kaipaan ihonsävyä korjaavia tuotteita.  

Meikkipohja on todella riittoisaa, kuten mineraalimeikit yleensäkin. 22,40€ maksava meikkipohja ei mielestäni ole kallis, sillä ennen luonnonkosmetiikkaan ja mineraalimeikkihin siirtymistä käytin Lancomen 40€ maksanutta meikkivoidetta. Meikkipohja on mun meikissä se tärkein osa, joten panostan siinä laatuun ja ostan muut meikkini mieluusti edullisempina. Pärjään tosi hyvin yhdellä ainoalla sävyllä, joka sekin on plussaa. Everyday Mineralsia käyttäessä mun piti sekoittaa paria sävyä jotta sain sopivan värisen meikkipohjan. Kotona meikatessa sillä ei ole väliä, mutta esim. reissussa haluaa pärjätä mahdollisimman vähällä. Mun käytössä oleva sävy on nimeltään ”Whisper”. Sävyjä on yhteensä 16 erilaista. 

Greenlipsin nettisivuja selaillessani huomasin, että jokaista meikkipohjaa saa ison koon lisäksi myös pienessä testerikoossa hintaan 4,80€! Jos siis ei ole varma sävystä tai tahtoo pienen matkakoon, on tuo aika kätevä. Luulisi että tuollainen pikkuputelikin riittää useampaan meikkiin. 

Barefaced Beauty on saanut Cruelty Free -tunnustuksen ja se sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan briteissä ja ovat 100% luonnollisia. Oletteko te testanneet Barefaced Beautyn tuotteita? Sarjasta löytyy myös huulipunia, poskipunia ja luomivärejä.

Ja hei – viime aikoina blogiin on tullut paljon kysymyksiä luonnonkosmetiikkaan liittyen – kivaa että olette kiinnostuneita! Olen tekemässä tammikuulle kattavaa postausta opiskelijabudjettiin sopivasta luonnonkosmetiikasta, mutta ehkä voisin samalla vastailla kysymyksiin, joita ootte kyselleet. Joten jos mielessä on joku tietty juttu, niin hihkaiskaa niin pistän ylös ja selvitän tai kerron sitten samassa postauksessa :-) 

 

Lisää luettavaa:

12 Comments

  • ida365 ida365
 1. lauraeli
  • ida365 ida365
 2. Amanda
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.