365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

19

joulukuu 2014

2

COMMENTS

Hiukset niskassa nutturalla

Written by , Posted in Kauneus, Muoti

Olen oppinut uuden arkisen kampauksen, semmoisen, joka onnistuu ilman mitään hiustenlaittotaitojakin! Helpoin se on tehdä edellisen päivän kiharoiden pohjalle, sillä silloin hiukset ovat sopivan karkeat ja asettuvat helpommin haluttuun malliin. Näissä ekoissa kuvissa tuulen tuivertama tukka ei ehkä ihan näytä siltä miltä se näyttää aamulla peilistä katsoessa, mutta kokonaisuus hahmottuu kuva kuvalta paremmin.

Samoissa kuvissa tietty myös päivän asu, mutta koska siinä ei ole oikeastaan mitää ihmeellistä, niin keskitytään hiuksiin tällä kertaa. Ja ehkä vähän tuohon laukkuun – ostin sen joskus lukiossa ja vaikka se ei ehkä olisi ostoslistalla enää, tykkään siitä kyllä. Väri on kiva ja sen sisälle mahtuu koko omaisuus kamerasta useampaan muistivihkoon, meikkeihin, juomapulloon, lompakkoon, hanskoihin, puhelimenlaturiin, ipadiin, eväisiin ja kaikkeen tilpehööriin. Melkoinen tilaihme siis. 

Hiukset rennosti keskijakauksella (joka on nykyisin mun lemppari, vaikka tuntui joskus tosi hurjalta) ja eilisen kiharat kiepautettu nutturalle niskaan. Jätän pari suortuvaa tuohon eteen ja kiharran niitä vähän ja kiepsautan nekin taakse. Pienellä vaivalla saa siis rennon, mutta tyylikkään kampauksen. Pitäisi opetella tekemään enemmän tämmöisiä yksinkertaisia kampauksia, tulee itselle niin paljon kivempi fiilis kun on jaksanut pikkuisen panostaa. Ehkä mun täytyy haastaa itseni toteuttamaan joku kampausviikko ens vuoden puolella, joka päivä uuden helpon kampauksen testaus! 

Lisää luettavaa:

2 Comments

  1. anniru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *