365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

30

joulukuu 2014

8

COMMENTS

NANU NANU

Written by , Posted in Lifestyle, Sisustus

Ihastuin NANU NANU:n printteihin heti kun spottasin niitä Lauran blogista ja Ainon Instagrammista. Tykkään molempien tyttöjen tyylistä ja kädenjäljestä, joten tämä yhteisprojekti on sekin mun mielestä superkool. NANU NANU -kokoelmaan kuuluu kangasreppuja, julisteita ja (vaaleanpunasivuisia!!!) vihkoja. Kaikki printit on painettu käsin ja värimaailma on kivan raikas; mustaa, turkoosia ja pinkkiä. Ehdin hehkuttaa näitä Lauran blogissa ja pari kertaa kävin kurkkailemassa nettikaupassa printtivalikoimaa, mutten tohtinut ostaa lahjaa itselleni juuri joulun alla. Sitten tytöt lähettivät mulle yllärilahjan… 

Vitsit mikä joululahja, kiitos!! Sain kaksi kaunista muistivihkoa jotka pääsevät heti vuoden vaihteessa käyttöön – minä rakastan erilaisia vihkoja ja muistikirjoja, jokaiselle projektille ja jutulle pitää olla omansa, sillä tykkään kirjoittaa asiat muistiin ja tehdä suunnitemia paperille; oli sitten kyse työprojektista, lomareissusta, to do -listoista tai must see -leffoista. Ennen suunnittelin tärkeiden päivien asut ja viikonloppureissuille pakattavat tavaratkin vihkoihin… enää ei taitaisi riittää aika moiseen. Näissä vihkoissa on kauniit vaaleanpunaiset sivut joka luo kivan kontrastin kansien graafisuudelle. Käsintehdyllä vihkolla on hintaa 8€. 

Paras lähetyksen sisällöstä oli kuitenkin tämä turkoosi juliste. HUHhhuh kuinka hieno! Mun valkoiset seinät ovat vielä ihan autiot, joten tämä tuli oikeasti tarpeeseen. Mallailin sitä vaatehuoneen oveen, mutta suunnitelmissa on hankkia sellaiset puiset julisteen ripustamisjutut, jotta saan tämän seinälle. Miksi niitä kutsutaan, sellaiset puiset ”listat” jotka tulevat vain julisteen ylä- ja alaosaan? Ja mistähän niitä saa… Julisteiden hinta on 40€ ja niitä on useampaa erilaista. Tästä mun versiosta on saatavilla myös musta ja pinkki. Kuva on printattu laadukkaalle paperille ja väri näyttää livenä upealta. 

Löydät NANU NANU:n tuotteet täältä. Tuotteista saa -10% alennusta koodilla ”XMAS2014” vielä tänään ja huomenna! Jos mielessä on uusi juliste kotiin tai jumppakassi, niin nyt on helppo ostaa suomalaisilta nuorilta suunnittelijoilta heidän töitään. Jään innolla seuraamaan Ainon ja Lauran projekteja. Aino on mun yläastetuttu, joten seuraan siksikin innolla kaikkia projekteja, joissa hän on mukana. 

Lisää luettavaa:

8 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  1. Ilona
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.