365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

15

tammikuu 2015

8

COMMENTS

Tammikuun Etsy-löytöjä

Written by , Posted in Lifestyle

* -merkityt affilinkkejä Etsyyn

x Uusi vuosi, uudet projektit – ja uudet vihkot niille projekteille! Nämä liukuvärjätyt näyttää supernäteiltä ja kolmella kappaleella on hintaa 11,18€ + postarit 5€ täällä.* Jos en olisi saanut NANU NANU:lta niin kivoja vihkoja, harkitsisin näiden tilaamista samantien. Yhdelle nätille vihkolle jää hintaa reilu vitonen, joka on ihan kohtuullinen summa. 

x Maailman cooleimmat nahkareput. Mun tiimikaverilla Nooralla on itseasiassa tän tyyppinen musta ja sen näkemisestä asti oon miettinyt että vitsit nahkareppu ois kiva. Kirppareilta löytää söpöjä mummoreppuja nahkaisina, mutta mä haluaisin tuommoisen yksinkertaisen ja skarpin. Tekijän kauppa Etsyssä on nimeltään MyLacambra ja repulle tulee hintaa 197€  + ilmaiset postarit täällä*.

x Cooleimmat emoji-korvikset ikinä, 100/100!!! 14 karaatin kultaa joko valkokultaisena, keltakultaisena tai ruusukultaisena. Twenty4K myy etsyssä hintaan 144,86€ + n. 20€ postarit täällä.* En haluais sijoittaa 150€ korviksiin jotka ei varsinaisesti oo ihan ajattomat, mutta hitto miten siistit! Ja mites toi kaulakoru? Ahahah. Paras vastine nimikorulle ikinä. Sama myyjä, koru myöskin 14 karaatin kultaa ja hintaa ois 124,16€ + postarit sen parikymppiä täällä.*

 


*translation: I started a small co-operation with Etsy.com. These are my favorite things in January. 

Lisää luettavaa:

8 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *