365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

16

tammikuu 2015

6

COMMENTS

Helsingissä

Written by , Posted in Lifestyle, Ravintolat Helsinki, Ruoka

Taidanpa ravata tänä vuonna Helsingissä ahkerammin kuin koskaan aiemmin. Kuluneen viikon työreissulla ehdin treffata Henriikan – ensin höpöttelyjen merkeissä Johan & Nyströmillä josta suuntasimme herkuttelemaan superfoodeilla ja kuuntelemaan Anne Kukkohovin Supermood-sarjan esittelyä Cocovin pop up -shopiin. Mä en ikinä pääse/pysty lähtemään keskellä viikkoa/jaksa/viitsi laittaa rahaa junalippuihin, vaikka Helsingissä usein oliskin kivoja tapahtumia joihin olis mukava osallistua. Oli siis kiva kerrankin kävästä jossain. 

Henriikka järkyttyi mun mainitessa syntymäpäivästäni, joka sattui olemaan juuri tuona päivänä. Mun olis kuulemma kuulunut tehdä synttäreistäni paljon isompi numero ja vaikka kulkea koko päivä kruunu päässä – hahaa, haastetta ens vuodelle! Ehkä järkkään sit jotkut megakemut kun mittarissa on neljännesvuosisata, huhh huh. Mutta hei, kellä on sopiva synttärikortti valmiina laukussa? No Henriikallapa tietysti. En kestä! 

Oon niin iloinen, että oon saanut tutustua Henriikkaan. Siinä on kyllä semmoinen tyyppi, ettei toista. Lahjakas, upea ja fiksu. Jotenkin oon aina fiilistellyt Henriikan blogin perusteella, että tuossapa mainio tyyppi, eikä ennakko-oletukseni menneet lainkaan pieleen. 

Johan & Nyström on melkoisen söpö. Söin ihan hiton hyvän leivän; sen välissä oli ainakin punajuurta, pestoa, päärynää ja vuohenjuustoa. Huhhhuh. Raakakakutkin näytti ihanalta, mutta jotenkin aavisteltiin Henriikan kanssa että illalla saattais olla tiedossa raakakakkuja…. Ja oikeassahan me oltiin. 

”Terveisin: Luuseri, joka unohti.”

Ja sitten sitä raakakakkua. Herkuteltiin ja kuunneltiin Supermood-sarjan syntytarinaa. En malta oottaa, että pääsen raportoimaan teille noista parista tuotteesta, jotka sain testiin. Vaikuttavat tehokkailta, toivotaan että sopivat mun herkälle iholle. Onko kukaan teistä testannut? Ovat luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä, vaikka näillä ei sertifikaattia olekaan. 

Lisää luettavaa:

6 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *